Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Upgrade-uri SXS-uri si ATV-uri Can-Am 2020

Upgrade-uri SXS-uri si ATV-uri Can-Am 2020

2 minute
Upgrade-uri SXS-uri si ATV-uri Can-Am 2020

Constructorul Can-Am a crescut puterea motorului turbo la 195 cp. Noua motorizare pentru vehiculele side-by-side ale sezonului 2020 se regaseste pe cateva modele Maverick X3 Turbo RR. Producatorul din Canada nu se opreste din a inova si aduce imbunatatiri, drept pentru care ridica stacheta in industria de ATV-uri si UTV-uri. Ce e nou? Exista mai multe modele care capteaza atentia pasionatilor de off road, printre care: Defender 6×6 HD10, un vehicul conceput sa duca la indeplinire sarcini utilitare in conditii off road extreme, Maverick Sport X xc si linia de SSV-uri Maverick X3 cu motorizare Turbo RR.

Can-Am deja detinea suprematia pentru “cel mai puternic UTV turbo de productie” prin modelele X3 capabile de 172 cai putere. De asemenea, a introdus modelele de baza cu 120 cai.

Linia Maverick Sport este prin excelenta destinata riderilor care vor sa cucereasca medii stancoase si zone cu mlastini, iar side-by-side-ul Maverick Sport X xc vine perfect echipat pentru a satisface pofta de senzatii extreme: detine amortizoare Fox 2.5 Podium reglabile, anvelope cu beadlock si tehnologia Smart-Lok 4×4 cu mod Trail Activ, iar motorul 100cp Rotax V-twin 1000R este standard.

Side-by-side-ul Can-Am Defender HD10 6×6 impresioneaza prin capacitatea de stocare si de remorcare si poate fi usor personalizat in functie de necesitati cu accesoriile LinQ. Servodirectia Dynamic Power Steering este standard, iar schemele de culoare disponibile sunt alb si camuflaj.

Can-Am pretinde ca motorul 1000cc V-twin Rotax de pe Defender HD10s este cel mai silentios din clasa sa.

Upgrade-uri pentru ATV

Sistemul iTC (Intelligent Throttle Control) prezent la modelele cu motorizare 1000R din 2019 este in prezent introdus pe toate ATV-urile Outlander si Renegade 850cc ale sezonului 2020.

ATV-urile Can-Am Renegade 2020 beneficiaza de o schema de culoare noua pe rosu cu negru. Pentru modelele Outlander, imbunatatirile continua si la interior, pe langa fluxul de aer optimizat pentru performanta mai buna. Toate ATV-urile Outlander XT-P, X xc, X mr 850, X mr 1000 si versiunile in editie Limited dispun de display 7.6-inch.

IN CONCLUZIE – vehiculele ATV si SXS Can-Am 2020 ofera performante de top si tehnologie inovativa, astfel incat riderii incepatori si cei veterani deopotriva vor avea parte de cea mai buna experienta de pilotare in orice conditii de teren.