Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Polaris RZR Lineup – principale caracteristici

2024 Polaris RZR Lineup – principale caracteristici

2 minute
2024 Polaris RZR Lineup – principale caracteristici

Lineup-ul Polaris RZR 2024 are cate ceva pentru fiecare entuziast al offroad-ului, oferind side-by-side-uri Trail, Multi-Terrain, Wide-Open si, nu in ultimul rand, modele construite special pentru riderii juniori. Pasionatii de intreceri pot conta pe performanta variantelor RZR echipate cu motor supraalimentat capabile sa infrunte cele mai extreme si diversificate terenuri, in timp ce amatorii de aventuri in outdoor si viteza vor descoperi in agilul RZR Trail un partener 4×4 de incredere.

2024 Polaris RZR Trail si varianta S a acestui model se caracterizeaza prin latimea de 50″, respectiv 60″ si livreaza agilitate si confort fara compromisuri. Cu cea mai rapida acceleratie, o pilotare lina si tehnologie de top, ambele SSV-uri Polaris de tip sport din gama Trail va permit sa extindeti limitele explorarii.

Polaris RZR Trail si RZR Trail S sunt de neoprit si asigura urmatoarele:

  • Avantajul unui raport putere-greutate de top in clasa
  • Raspuns instant si acceleratie rapida cu fiecare apasare de pedala
  • Manevrabilitate usoara, viraje mai stranse, ampatament si latime compacta
  • Ambreiaj durabil si o viata lunga a curelei.

In afara de precizie si incredere la navigarea drumurilor offroad intortocheate, RZR Trail aduce distractie nelimitata multumita unei combinatii unice de caracteristici de confort. Pachetul include un cockpit modern si imbunatatit din punct de vedere ergonomic pentru sezonul 2024.

RZR XP – performanta legendara

SSV-urile Polaris RZR XP si versiunea RZR Pro XP marcheaza urmatoarea revolutie in industria celui mai bine vandut side-by-side cu design agresiv, confort inalt si performanta incendiara. Modelele sunt disponibile cu doua si cu patru locuri.

Varianta 2024 Polaris RZR Pro XP atinge apogeul vis-a-vis versatilitate pe teren accidentat, variabil datorita latimii de 64 inch. Performanta avansata si putere fara egal in categoria multi-terrain.

RZR Turbo R si RZR Pro R ating urmatorul nivel de performanta prin latimea de 74 inch!

Modelul Polaris RZR Turbo R este alimentat de un motor supraalimentat capabil sa dezvolte 181 CP si adigura putere bruta direct din fabrica pentru a cuceri cele mai dure terenuri offroad. Este disponibil cu doua si patru locuri.

RZR Pro R furnizeaza maximum 225 cai putere si se distinge prin cursa utilizabila de 29 inch, livrand putere de varf in industrie, rezistenta si control absolut. Disponibil cu 2 si 4 locuri.

Polaris RZR 200 EFI – „jucaria” ideala pentru cei mai tineri amatori ai sportului si un partener distractiv pentru petrecerea timpului in outdoor.