Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

2 minute
S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de Husqvarna Motorcycles, expeditia de trei zile prin Granada, Spania a fost creata pentru entuziastii pilotarii tip adventure pe o larga diversitate de terenuri ce ofera privelisti deosebite. Sesiunea de inscrieri s-a deschis oficial, iar riderii interesati sunt rugati sa isi securizeze unul dintre cele 70 de locuri disponibile pentru evenimentul care va avea loc intre 18-22 noiembrie.

De la sosire la plecare, inclusiv cele trei minunate zile petrecute descoperind comorile ascunse ale Granadei pe doua roti, totul a fost aranjat in cele mai mici detalii. Acest lucru inseamna ca riderii se pot concentra asupra petrecerii timpului intr-un mod cat mai distractiv, imbratisand experienta de pilotare, cultura si ospitalitatea specifice partii sudice a Spaniei.

In afara de trei zile petrecute in sa prin trecatori montane, pe drumuri cu pietris si pe trasee impadurite, riderii se pot astepta la numeroase zone panoramice care pot fi accesate doar cu motocicleta.

Rideri cu experienta si care cunosc regiunea si cele mai frumoase rute de explorat ii vor calauzi pe participanti in fiecare zi. Cei 70 de rideri care iau parte la eveniment vor fi, de asemenea, insotiti de de suport tehnic si suport medical. Dupa eveniment, vor avea acces la poze si videoclipuri pentru a-si aminti mereu cu placere de editia Husqvarna Trek 2024.

Ce include evenimentul:

  • Navigatie cu rute GPX planificate create cu ajutorul expertilor locali, ce subliniaza cele mai bune optiuni de explorare si riding in regiune.
  • Suport tehnic – echipa Husqvarna Motorcycles ofera asistenta in cazul oricaror probleme mecanice.
  • Suport medical.
  • Suport de backup pentru vehicul – un 4WD cu trailer va fi disponibil in caz de nevoie.
  • Mic-dejun, pranz si cina in fiecare zi.
  • Poze si videoclipuri de la eveniment.
  • Cazare.

Cu doar 70 de locuri disponibile, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment de neratat!