Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de snowmobile LYNX Adventure furnizeaza distractie pentru intreaga familie

Gama de snowmobile LYNX Adventure furnizeaza distractie pentru intreaga familie

2 minute
Gama de snowmobile LYNX Adventure furnizeaza distractie pentru intreaga familie

Lineup-ul de snowmobile LYNX Adventure furnizeaza distractie pentru intreaga familie, oferind experiente memorabile in sezonul de iarna. Indiferent de lungimea traseului montan invaluit in zapada, aceste snowmobile BRP asigura manevrabilitate usoara. Toate modelele beneficiaza de tehnologie avansata, baza pentru o experienta de riding la cele mai inalte standarde.

Ca puncte cheie ale gamei Lynx Adventure, merita mentionata dotarea cu noua suspensie spate PPS3, ce aduce confort crescut la pilotarea cu un pasager. Ergonomia Radien-X combinata cu controlul acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control) va permite sa ajungeti usor si in siguranta la destinatie. Optiunile de motoare Rotax ACE in 4 timpi vin cu featuri economice si emisii reduse.

Principalele caracteristici pe care se bazeaza modelele de snowmobile Lynx din seria Adventure consta in:

– sistemul de racire eficient: tunelul de racire impreuna cu un radiator de aer cu ventilator mentin motorul la temperatura optima in toate conditiile de zapada si la rularea cu viteza redusa.
– cea mai recenta generatie a suspensiei spate PPS „imblanzeste” chiar si cele mai provocatoare trasee. Multumita cursei lungi si transferului controlat de greutate, plimbarea este agreabila atat solo, cat si alaturi de un coechipier.
– putere si cuplu de nivel urmator. Puterea sofisticata intalneste un cuplu incendiar si control de incredere. Motorul supraalimentat Turbo 130 cp 4 timpi duce performanta si confortul lui Adventure SC la un nou nivel.
– motoarele in 4 timpi Rotax 600 ACE si 900 ACE ofera economie de consum imbatabila si usurinta in manevrare. Sunt mai silentioase si prezinta un nivel redus de vibratii.
– controlul la acceleratie va permite sa selectati intre trei moduri de pilotare: ECO, Standard, Sport. Fiecare mod vine cu caracteristici diferite pentru performanta motorului si raspunsul acceleratiei.
– designul Radien-X demonstreaza o atentie sporita la detalii, pentru o distributie imbunattita a greutatii si ergonomie rafinata. Totul a fost gandit in termeni de manevrabilitate, protectie superioara la vant si confort.
– peste 200 de configuratii disponibile. Sistemul de accesorii LinQ este oferit standard. Aceasta solutie integrata pentru nevoile cargo este usor de folosit.

ADVENTURE STD: motor Rotax 600 ACE, amortizoare HPG 36, senile Cobra, suspensie spate PPS 3.

ADVENTURE SC: motor 900ACE Turbo, 130 CP, amortizoare KYB 36 si KYB 46 Kashima, senile Cobra, display 7.2 inci digital, radiator de aer cu ventilator, carlig de remorcare.

ADVENTURE LX: motor Rotax 600 ACE, suspensie spate PPS 3, amortizoare HPG 36, senile Cobra.

Gama de snowmobile BRP Lynx este disponibila si pe ATVRom Pitesti