Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de scutere Piaggio Liberty

Gama de scutere Piaggio Liberty

1 minut
Gama de scutere Piaggio Liberty

Scuterele Piaggio se bucura de o imensa popularitate in intreaga lume, lucru datorat caracterului practic si util pentru tranzitul urban. In plus, se bucura de un design atractiv astfel incat cei care pun accent pe imagine nu vor avea motive sa fie dezamagiti. In continuare, va prezentam principalele beneficii de a detine un scuter Piaggio Liberty.

In primul rand, modelele de scutere Piaggio Liberty se bazeaza pe tehnologie inalta si ofera performante de rulare la standarde moderne. Consumul redus de combustibil este un avantaj deloc de neglijat. Fiabilitatea inalta si eficienta marita se datoreaza motorului pe injectie cu trei valve si dotarii cu sistem ABS pentru roata din fata (la versiunile de 125 si 150cc).

Stil contemporan. Gama Liberty este un veritabil simbol al libertatii si independentei.

Solutie de mobilitate urbana. Dimensiunile compacte si rotile inalte contribuie la o manevrabilitate usoara si stabilitate superioara indiferent de conditiile de drum.

Confort. Ecranul cu afisaj LCD si instrumentar analog-digital, spatiul larg sub sa destinat depozitarii, controlul de la distanta si scaritele pentru pasager reprezinta dotari moderne care faciliteaza un plus de confort la deplasare.

Gama Liberty include scutere 50cc, 125cc si 150cc (modele standard si versiunile Liberty S).