TGB Blade 1000 LTX EPS LED 2019 – caracteristici

Vehiculele 4×4 de teren Blade 1000 LTX reprezinta ultima generatie de ATV-uri construite si lansate pe piata de TGB. Producatorul taiwanez a optat pentru un facelift in cazul noului LTX capabil sa ofere o putere maxima de 83 cp, plus lumini fata LED moderne inglobate intr-un cadru ce ii confera un aspect mai agresiv.

O alta noutate consta in motorizarea imbunatatita cu scopul cresterii cuplului si pentru putere liniara. Upgrade-ul faciliteaza livrarea optima a puterii in orice conditii de pilotare. Indiferent ca vei scoate vehiculul din garaj pentru misiuni utilitare in medii off road sau il vei folosi pentru distractie pe traseele preferate, Blade 1000 LTX este una dintre cele mai bune optiuni din industrie.

ATV-urile marca TGB sunt alegeri versatile de agrement / utilitare cu suspensie frontala si posterioara independenta, cu motoare EFI puternice, constructie moderna si design atractiv. Construite sa fie rezistente si robuste, acestea nu te vor dezamagi can vrei sa ajungi chiar si in cele mai indepartate locuri. De asemenea, modelele de ATV TGB vin cu o paleta diversificata de accesorii incluse in pretul de baza si se bucura de o larga popularitate printre riderii pasionati de off road, fapt atestat prin adjudecarea premiului pentru cele mai bine vandute ATV-uri in tari ca Republica Ceha si Franta sau prin castigarea titlului de „Quad-ul Anului” in Germania pentru modelele din clasa 300-550cc.

Pachetul de design facelift cu faruri LED, putere impresionanta, manevrabilitatea si fiabilitatea excelente care caracterizeaza ATV-ul TGB Blade 1000 LTX EPS LED contribuie la cea mai buna experienta de riding off road. Acest vehicul 4×4 este pregatit sa va fie alaturi la plimbari cu prietenii, intreceri si competitii. Totodata, poate fi usor adaptat pentru aplicatiile utilitare de dificultate medie sau ridicata in zonele greu accesibile unde este necesar un vehicul compact si puternic. Un alt avantaj consta in multiplele accesorii disponibile care permit personalizarea in functie de preferinte si necesitatile fiecarui rider.

In concluzie, tehnologia de varf, anii de experienta ai constructorului din Taiwan, puterea de tractiune extrema si actionare unica 4×4 cu diferential de blocare frontal si posterior pentru un condus extrem de usor pe suprafete accidentate, plus stabilitatea sporita la viteze mari si o capacitate marita in urcare recomanda modelul Blade 1000 LTX celor care nu vor sa accepta compromisuri de la calitate.

Pachetul de dotari standard include:
– motor cu 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, 997cc, injectie Siemens
– servodirectie
– troliu
– jante din aluminiu
– sasiu lung
– afisaj de bord digital multifunctional
– scarite pasager
– tractiune selectabila 4WD/2WD
– diferential fata/spate blocabile
– spatar pasager
– 2 prize 12V
– lumini de zi LED
– amortizoare reglabile.