Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Can-Am Renegade X mr 1000R

2021 Can-Am Renegade X mr 1000R

2 minute
2021 Can-Am Renegade X mr 1000R

Renegade X mr 1000R – cel mai puternic ATV de noroi din familia Can-Am! Renegade X mr 1000R dezvolta pana la 91 cai putere si a fost construit pentru aventura extrema pe cele mai noroioase terenuri. Cu suspensii de ultima generatie si diferentialul frontal Visco-4Lok, Renegade rescrie regulile jocului.

Un avantaj major al pilotarii in saua lui Can-Am Renegade X mr 1000R este tractiune crescuta pe portiunile cu noroi si apa adanca, o caracteristica datorata echiparii cu primul diferential blocabil gandit sa impinga limitele, Visco-4Lok. Usurinta utilizarii, tractiunea 4wd si agilitatea sporita au ca rezultat un vehicul 4×4 de teren invincibil in noroi. Cele mai importante atribute tehnice ale modelului ATV Bombardier de fata consta in motorul Rotax 976 cc V-twin, snorkel si racire cu lichid, suspensii cu brat dublu in A si bascula pe fata si independenta pe spate, amortizoare Fox de ultima ora, frane pe disc, la care se adauga jantele 14-inch din aluminiu cu beadlock, anvelope de noroi ITP Cryptid si multiple dotari standard: servodirectie DPS, control electronic al acceleratiei iTC, aparatori de noroi, scut de protectie, ghidon gandit special pentru curse prin noroi, protectii fata si spate, anti-furt, troliu 1587 kg, display digital 4.5-inch.

Modelul disponibil cu optiunea de culoare negru-verde (Manta Green) beneficiaza de moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil frontal Visco-Lok† QE. Modelul cu schema de culoare pe galben (Neo Yellow) dispune de tractiune 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok†.