Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2022 – Noutati

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2022 – Noutati

2 minute
Programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2022 – Noutati

Administratia Fondului pentru Mediu prelungeste sesiunea de inscriere pentru persoanele fizice si juridice, in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national – Programul Rabla Clasic – si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic – Programul Rabla Plus – pana la data de 31 iulie 2022.

Daca doriti sa va procurati o motocicleta prin Programul Rabla Clasic, ATVRom vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama cuprinzatoare de modele provenind de la cele mai cunoscute marci de pe piata: ApriliaCFMOTOGASGASHusqvarnaKawasakiKTM. De asemenea, cei interesati de mobilitatea pe doua roti mai pot opta pentru scutere Aprilia, Piaggio, Vespa. Iar in cazul in care doriti sa adoptati un scuter electric cu zero emisii, puteti alege modelul preferat din gama de scutere electrice Silence.

„Am decis sa prelungim perioada de depunere a dosarelor de finantare in cadrul acestor programe pentru a facilita accesul la finantare a cat mai multor beneficiari. Prin programele noastre urmarim indeplinirea obiectivelor europene si nationale privind mobilitatea urbana sustenabila si ne dorim sa finantam cat mai multe autovehicule electrice si electrice hibride prin intermediul Programului Rabla Plus. Este o necesitate sa prioritizam implementarea acestor programe la nivel national pentru a oferi avantaje tuturor celor care aleg autovehicule prietenoase cu mediul inconjurator”, a declarat presedintele AFM, Laurentiu Adrian NECULAESCU.