Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Casti Bike de la Fox, in promotie!

Casti Bike de la Fox, in promotie!

2 minute
Casti Bike de la Fox, in promotie!

Cei care practica ciclismul si in special cei amatori de mountain biking se vor bucura sa auda ca isi pot achizitiona casca Fox preferata la reducere. In continuare va prezentam cateva din modelele de casti bike disponibile in promotie la ATVRom toamna aceasta!

Gama larga de casti pentru bikeri lansata de piata de producatorul de echipamente Fox include modele pentru orice nivel de experienta si pentru toate segmentele, de la BMX si Street pana la Dirt.

Un model de casca MTB traditional pentru „dirt jump” este FOX FLIGHT. Pentru o buna potrivire, confort si ventilatie superioara, FLIGHT EYECON HARDSHELL HELMET [BLK/YLW] si restul castilor din linie au o structura inovativa cu noua segmente separate (M9 Multi-Sector), 8 aerisiri si strat de spuma Varizorb™ (Varizorb Multi Density EPS) cu rol in absorbtia socurilor.

Castile all mountain FLUX sunt foarte populare printre femei nu doar pentru ca au un design modern cu o varietate de scheme de culoare atractive, ci si pentru utilitate si confort. De greutate redusa, castile MTB Flux sunt o alegere inspirata pentru drumetii montane, stilul de riding agresiv si concursuri.

Pe de alta parte, pentru mountain bikerii entuziasti o optiune excelenta o constituie modelele de casti FOX RAMPAGE. Construite dintr-un invelis usor cu fibra de sticla, te ajuta sa abordezi cu incredere traseele de munte, oferind protectie si performante durabile.

FOX PROFRAME – aliatul riderilor enduro si all mountain. O casca excelent ventilata, ultra-usoara, cu protectie pentru barbie integrata si sistem de reducere a socurilor la impact MIPS. Iti vei da singur seama de calitatile ei la urcarile si coborarile de pe traseu!

Casti mountain bike FOX DROPFRAME. Sunt casti open face super usoare si extrem de bine aerisite, cu design revolutionar M.O.RE. Guard (Mandibular Occipital REinforcement Guard) pentru protectie superioara a urechilor, pentru partea din spate a capului si maxilar.

Toate modelele de casti bike de la Fox sunt acum disponibile cu discount -30%!