Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Oferte noi de SUMMER SALE la vehicule pe doua si patru roti 

Oferte noi de SUMMER SALE la vehicule pe doua si patru roti 

2 minute
Oferte noi de SUMMER SALE la vehicule pe doua si patru roti 

Daca te gandesti de mult sa aduci in garaj motocicleta preferata, acum e momentul cel mai potrivit! SUMMER SALE la ATVRom iti aduce finantare flexibila si garantie extinsa, alaturi de un avantaj client deloc de neglijat.
Modelele de motociclete disponibile in promotie provin de la branduri de top precum Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Gasgas, KTM Motorcycles, MV Agusta si CFMOTO.

Indiferent ca esti un rider incepator in cautarea primul tau partener pe doua roti sau unul cu experienta care vrea sa faca o schimbare, nu ai decat de castigat daca ne vizitezi online sau fizic la oricare din sediile din tara. Specialistii nostri iti stau mereu la dispozitie cu informatiile de care ai nevoie.

Actuala promotie SUMMER SALE include modele de motociclete diversificate, de la naked bike-uri care vor atrage toate privirile la navigarea in drum spre serviciu sau scoala, la modele gandite pentru distante lungi, la parteneri de drum sportivi si pana la modele destinate traseelor off road.

Campania se adreseaza, pe de alta parte, si pasionatilor de vehicule 4×4 de teren – ATV si SxS. Profita de SUMMER SALE si achizitioneaza in cel mai benefic mod cu putinta pentru tine un nou ATV CFMOTO sau vehicul side-by-side!

Pentru ca suntem in plin sezon de vara si vrei sa simti magia marii, skijeturile Sea-Doo se aliniaza intr-o oferta imbatabila. Alaturi de un skijet BRP Sea-Doo, ai ocazia sa investesti in cele mai tari experiente pe apa. Sunt disponibile de SUMMER SALE diverse modele din gama, cu unul, doua sau trei locuri.