Acasă > Diverse > Stiri  >  Nuviz Head-up Display

Nuviz Head-up Display

2 minute
Nuviz Head-up Display

0ca084616381171578072f095887e5e6_large

In ziua de astazi, suntem bombaradati in mod constant cu informatii electronice. Smartphone-urile si computerele sunt comune pentru majoritatea oamenilor, dar atunci cand ne urcam pe o motocicleta datele informationale pot exploda. Dupa cum stim cu totii, o motocicleta necesita mult mai multa atentie din partea noastra decat conducerea unui automobil, asa ca atunci cand suntem distrasi in timp ce manevram o motocicleta siguranta poate fi compromisa.

Dar cum ar fi daca o mare parte din informatii ne-ar putea fi oferita printr-un simplu sistem?

Nuviz Head-up Display este un sistem ce poate fi montat pe orice casca moto. Se leaga la smartphone si iti arata harti, date meteo sau cine te suna. Mai mult, stie sa filmeze si sa dea share pe Facebook.

Nuviz Head-up Display poate fi atasat pe orice tip de casca integrala , microdisplay-ul este facut din cristale lichide de silicon si poate fi citit in orice conditii.

Sistemul are o distanta de focalizare adaptata privirii in timp ce mergi cu motocicleta, navigatie, informatii meteo, captura foto si video, muzica, poti vedea cine te suna si desigur, poti raspunde sau nu, Mod Race- daca mergi pe circuit  Nuviz iti arata informatii precum timpii intermediari, treptele de viteza, turatii si viteza.

Singura problema este ca sistemul este in stadiu de prototip. Asteptam vesti!

dc137fdecff79ec11c8624d2a123605f_large