Noutati despre skijetul 2023 Sea-Doo Spark

Sea-Doo Spark este un model renumit pe segmentul de skijeturi recreationale. Conform celei mai cunoscute publicatii in domeniu, The Watercraft Journal, modelul sezonului 2023 ar putea primi imbunatatiri considerabile, printre care un design nou al carenei si optiunea de inalta performanta cu motor in 3 cilindri 1630cc. Daca acest skijet va aparea pe piata, va deveni si cea mai puternica ambarcatiune de greutate usoara din industrie. Se preconizeaza ca seria Sea-Doo Spark 2023 va fi lansata in a doua jumatate a acestui an. Cel mai probabil, gama populara Spark se va extinde de la modelele accesibile si distractiv de pilotat pentru a patrunde in arena de performanta.

Din 2014, Sea-Doo Spark nu a primit multe optimizari, excluzand schemele de culoare si graficile. In 2018, in lineup a fost adaugat Spark Trixx, un skijet Sea-Doo care permite pasionatilor de senzatii extreme de apa sa realizeze diverse acrobatii. Pentru 2023, iubitorii de sporturi nautice cu PWC-uri se asteapta la mai multe optiuni de motorizari, precum si noi designuri pentru carena. Exista posibilitatea ca motorul bicilindric 1630cc sa il inlocuiasca pe cel de 900cc din actuala gama Sea-Doo Spark ce livreaza 60 si 90 cai putere.

BRP Sea-Doo a introdus in lineup-ul sau noile barci-ponton (catamaran), unde motorul 1630cc in 3 cilindri este disponibil penru mai multe modele, furnizand 100 CP, 130 CP si 170 CP. Sea-Doo Switch vine si in versiune cu motor supraalimentat care livreaza 230 CP.

La testarea prototipului 2023 Sea-Doo Spark echipat cu motor 1630cc, inginerii Sea-Doo au raportat o viteza maxima de 101 kmh. In clasa recreationala de skijeturi a companiei canadiene, in prezent cel mai puternic model este Spark Trixx cu 110 CP.

Gama de skijeturi Sea-Doo este disponibila si pe ATVRom Pitesti