Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Noutati line-up 2021 SSV Can-Am

Noutati line-up 2021 SSV Can-Am

2 minute
Noutati line-up 2021 SSV Can-Am

Can-Am a lansat modele de ATV si SxS pentru sezonul 2021, consolidandu-si pozitia pe piata. Pasionatii de off road vor descoperi ca producatorul a introdus si modele noi in acest line-up, iar schemele de culoare disponibile sunt acum mai atractive ca oricand. Cu optimizari constante in ultimii ani privind puterea, gama Maverick si-a castigat pozitia de lider, iar acum sta in top si la capitolul suspensii. Drept dovada, cifrele uimitoare: suspensie de inalta performanta (64%), cai putere (59%) si acceleratie (38%).

Noua generatie de SSV sport Maverick X rs Turbo RR vine echipata cu tehnologia Smart-Shox. Rezultatul consta in imbunatatirea performantei, confortului si controlului pe orice tip de teren. Smart-Shox este prima suspensie complet ajustabila automat din industrie, optim calibrata. Avantajul manevrabilitatii superioare se datoreaza monitorizarii constante a pozitiei rotilor si vitezei si este completat de o tractiune crescuta. Sunt disponibile modurile Confort / Sport / Sport+. Un alt atu consta in stabilitatea sporita, chiar si la manevre dificile (franare, accelerare, la viraje) si la viteze mari.
Confortul superior se reflecta prin experienta de riding calitativa – reducerea oboselii resimtite de pilot chiar si pe trasee lungi, abordarea usoara a obstacolelor, un management superior al cursei suspensiei prin calibrarea optima in orice moment, precum si prin stresul mecanic diminuat asupra componentelor cheie.

Fanii senzatiilor extreme off road pot opta pentru varianta Maverick gandita pentru pilotare in desert / dune echipata cu cel mai avansat sistem de suspensie – X rs Turbo RR sau pentru cea fara Smart-Shox – X rs Turbo RR. Ambele ofera 195 CP si vin standard cu jante aluminiu 14-in beadlock, lumini LED, acoperis si pachet X.

Alte optimizari consta in zgomotul mai redus la rulare (pana la 4dB la 5200 rpm), cu mentiunea ca aceasta nu a fost introdusa pentru pachetele X mr. De asemenea, capacitate electrica imbunatatita pentru modelele Maverick Turbo RR (850W magneto – permite integrarea de accesorii).