Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Motorcycles a lansat gama enduro 2023

Husqvarna Motorcycles a lansat gama enduro 2023

2 minute
Husqvarna Motorcycles a lansat gama enduro 2023

Puterea previzibila, manevrabilitatea sigura si capacitatea dovedita pe orice teren a motocicletelor enduro din gama Husqvarna 2023 va permit sa preluati controlul si sa va concentrati asupra traseului care se asterne in fata. Complet pregatite pentru provocarile off road-ului, modelele enduro in 2 si 4 timpi din familia Husqvarna Motorcycles vin cu abilitati complexe pentru sezonul 2023.

Caracteristicile cheie din punct de vedere tehnic consta in sasiul de ultima ora cu furci WP XPLOR pe fata si monoamortizor WP XACT pe spate pentru a garanta amortizare consistenta si manevrabilitate exceptionala, motoarele si dotarile moderne. Suspensia spate, care se regaseste si la gama motocross a brandului, asigura control si confort optim la pilotare. Tehnologie premium: cutie cu 6 viteze Pankl Racing Systems cu specific de curse, doua harti selectabile EFI (Electronic Fuel Injection), plus Traction Control pe modelele in 4 timpi.

Componente premium: subcadru in doua piese din compozit de fibra de carbon (cantareste putin peste 1 kg), anvelope Michelin Enduro (testate de echipa Husqvarna Factory Racing).
La toate acestea se adauga noi culori si grafici distinctive pe albastru inchis cu accente galbene electrice, conferind un look instant recogniscibil care pune in valoare designul de inspiratie suedeza prin imbinarea armonioasa cu albastrul metalic al cadrului.

Noile aditii in gama enduro in 2 timpi de la Husqvarna sunt modelele TE 150TE 250 si TE 300.

Lineup-ul enduro in 4 timpi debuteaza in sezonul 2023 cu modelele dirt bike-uri FE 250FE 350FE 450 si FE 501.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Bucovina