Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Huqvarna TE 125 revine in gama Enduro pentru sezonul 2025

Huqvarna TE 125 revine in gama Enduro pentru sezonul 2025

2 minute
Huqvarna TE 125 revine in gama Enduro pentru sezonul 2025

Husqvarna Mobility reintroduce TE 125 in gama Enduro pentru 2025

Modelul de capacitate mica se alatura celor sapte motociclete de top din lineup

Husqvarna Mobility anunta cu mandrie cel de-al optulea model din lineup-ul sau enduro pentru sezonul 2025. Cu revenirea lui TE 125, aceasta gama impresionanta include acum patru dirt bike-uri in 2 timpi si patru model in 4 timpi – toate asamblate in mod expert cu tehnologie de ultima ora si componente testate in curse pentru a asigura performanta best-in-class.

Husqvarna TE 125 este complet reproiectat pentru 2025. Gandit pentru riderii tineri si ambitiosi, acest vehicul pe doua roti de ultima generatie dispune de multe din partile care se gasesc la modelele dovedite de capacitate mai mare in 2 timpi, inclusiv de inovatia TBI (Throttle Body Injection) si Comutator de selectie a hartilor. Pachetul lui TE 125 marcheaza o revenire dinamica, adaugand o cutie cu 6 viteze, suspensie WP XACT, sistem de franare si ambreiaj Brembo.

Componentele dovedite Brembo sunt noi pentru toate modelele din lineup pentru a imbunatati atat performanta, cat si fiabilitatea. Revizuiri adiacente vin sub forma unor noi grafici de inspiratie suedeza, plus un brat oscilant actualizat pentru a creste durabilitatea.

Toate modelele in 2 timpi – TE 125, TE 150, TE 250 si TE 300 – sunt usoare si foarte capabile pentru enduro. Ofera mentenanta facila, o pilotare usoara, precum si o calitate exceptionala a constructiei. Gama permite riderilor sa concureze la un nivel inalt.

Pentru cei care prefera modelele enduro in 4 timpi, sunt disponibile FE 250, FE 350, FE 450 si FE 501. Fiecare vehicul vine asamblat cu tehnologie avansata si sisteme electronice, inclusiv Traction Control si Quickshifter.

Riderii Enduro isi pot pune potentialul in valoare optand pentru produse din Colectia de Echipamente Offroad Functionale. Gama extinsa de echipamente de riding si imbracamintea waterproof ofera o solutie pentru cei care doresc sa concureze fara compromisuri de la confort, chiar si in zilele lungi pe traseele de dirt.

Pentru toate modelele de motociclete Husqvarna din lineup-ul Enduro 2025, este acum disponibila o selectie orientata catre competitie de Accesorii Tehnice. Fiecare componenta este conceputa sa imbunatateasca puterea sau durabilitatea fiecarui model pentru a asigura performanta maxima.