Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama Fantic Motocross 2023

Gama Fantic Motocross 2023

2 minute
Gama Fantic Motocross 2023

Fantic a introdus pe piata modelele MX, o noutate fiind versiunile Black Edition 2024. De asemenea, brandul italian a mai anuntat ca in noiembrie va aparea si XE 300 in 2 timpi din gama enduro.

In ceea ce priveste lineup-ul Fantic Motocross, acesta a primit mai multe imbunatatiri, dupa ce a „devorat” competitia in intrecerile de profil si a concurat in campionatele din 2021 si 2022. Optimizarile reflecta o performanta superba, datorita echiparii cu o noua cutie de aer si un filtru lateral, facand motorul in doi timpi sa „cante” ca niciodata. Din padocul in 2 timpi fac parte modelele XX 125 si XX 250.

Dirt bike-urile in 4 timpi se remarca prin combinatia sofisticata de caracteristici tehnice si tehnologie avansata. Misiunea lor – propulsarea riderului direct in top! Modelele XXF 250 si 450 din gama de motociclete Fantic Motocross impart un pachet impresionant: un motor cu partea frontala inversata si un cadru AluFrame uimitor pentru performanta maxima, unitate de control Racing si Fantic e-Package pentru a se adapta la orice conditii.

Un alt aspect important este reprezentat de kitul Racing care este oferit impreuna cu motocicleta si care include cateva componente extra care sunt utilizate si de campionii de curse ai brandului. Sistemul de franare a fost complet revolutionat si dispune de un disc flotant 270mm Newfren pe fata si un disc crestat 240mm pe spate. Noul design Factory Feeling vine cu ghidon 28mm Reikon si un set de manere Domino lock-on rezistente la rotatie. Pentru a proteja lantul, setul include un ghidaj de lant special conceput pentru curse. Culoarea oficiala se extinde si la componentele anodizate rosii pentru sistemul de franare si alimentarea cu ulei de motor. Motorex, partenerul oficial al Fantic Racing, a decis sa ofere tuturor noilor rideri de motociclete MX/Enduro Black Edition aceleasi produse pe care le utilizeaza si pilotii profesionisti pentru schimbul de ulei (Motorex Cross Power 2T, Motorex Racing Gear Oil 10w40).