Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Colectia de echipamente RACETECH, ideala pentru enduro

Colectia de echipamente RACETECH, ideala pentru enduro

2 minute
Colectia de echipamente RACETECH, ideala pentru enduro

Gamele de echipamente de protectie dezvoltate de KTM se adreseaza unei tipologii largi de rideri. Un loc aparte il ocupa colectiile destinate pasionatilor de offroad. Pentru pilotii enduro, brandul KTM a adus pe piata o colectie absolut de neratat, prin prisma nivelului ridicat de siguranta si confort pe care il ofera.

Colectia RACETECH se distinge prin patru caracteristici cheie: performanta, flexibilitate, ventilatie si robustete, ridicand, totodata, stacheta atunci cand vine vorba de durabilitate.
Filozofia care defineste aceasta linie de echipamente se axeaza pe mentinerea performantei indiferent de provocari. Include o jacheta rezistenta, dar foarte usoara ca greutate si excelent ventilata, alaturi de o bluza si pantaloni. Pe langa faptul ca iti permit sa iti pui potentialul in valoare pe cele mai dure trasee enduro, articolele au un stil modern si atractiv.

RACETECH WP este o alta colectie de echipamente de protectie KTM spre care merita sa-ti indrepti atentia. Punctele sale forte consta in functionalitate, proprietatile waterproof, confort si robustete. Daca vrei sa fii mereu in fata concurentei, trebuie sa poti face fata tuturor conditiilor la pilotare, oricat de solicitante. Jacheta RACETECH WP este versiunea rezistenta la apa care faciliteaza experienta de riding pe vreme umeda, ploioasa. Fara compromisul performantei.
Aceasta geaca offroad KTM este prevazuta cu o membrana functionala cu multistrat si fermoare impermeabile, are cusaturi lipite, orificii pentru aerisire fata si spate, precum si un design preformat in zona umerilor si a coatelor. In plus, talia este ajustabila, astfel incat jacheta de fata este o alegere potrivita pentru rideri de talii diferite. Partea din spate a gecii este prevazuta cu un buzunar cargo mai mare.

Un pilot care poarta echipamentul complet RACETECH WP isi va putea canaliza intreaga atentie asupra traseului de parcurs, in timp ce alti competitori vor fi distrasi de disconfortul resimtit in conditii neprietenoase de vreme. Iti recomandam sa pleci intotdeauna in aventura de off road riding complet echipat pentru a beneficia de siguranta!

Gama de echipamente off road KTM este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt