Acasă > Stiri  >  Conferinta CFMOTO in Europa si lansare CFORCE 450/520

Conferinta CFMOTO in Europa si lansare CFORCE 450/520

1 minut
Conferinta CFMOTO in Europa si lansare CFORCE 450/520

Reprezentantii CFMOTO din Romania au fost prezenti la conferinta de presa din Franta cu ocazia lansarii oficiale a modelelor CFORCE 450 si CFORCE 520. Aceste ATV-uri CFMOTO reprezinta, la ora actuala, cele mai bune alegeri pe segmentul entry-level. Prin urmare, cei care isi doresc sa aduca in garaj un ATV de capacitate mica, se pot orienta cu incredere spre unul din cele doua modele CFMOTO. Atat modelul 450cc, cat si ATV-ul 500cc sunt disponibile in varianta cu EPS (servodirectie electronica), precum si in versiune cu sasiu scurt sau lung. De asemenea, ambele vin cu multiple optiuni de culoare. In cadrul evenimentului, a avut loc si un test drive.

Noile CFMOTO CFORCE 450 si 520 ofera cele mai redus nivel de vibratii in clasa din care fac parte. De asemenea, o alta caracteristica cheie o reprezinta temperaturile cu 25% mai mici la turatii joase.

Conferinta a atins si diverse alte subiecte: planificare de produs pe 3 ani (noi platforme, optimizari, imbunatatiri la cutia de viteze, facelift, sistem de incalzire pentru modelele cu cabina etc.), electrificarea vehiculelor, sistemul de cockpit inteligent, management smart (aplicatia CFMOTO, promovarea tehnologiei de acceleratie electronica, ABS, tehnologia de control a suspensiei) si multe altele.