Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Colinda cu noi

Colinda cu noi

2 minute
Colinda cu noi

Bucuria sarbatorilor vine insotita de cele mai tari discounturi la ATVRom! Colinda cu noi intre 9 – 11 decembrie si primeste in dar cadoul mult visat!

Daca esti fan powersports, nu trebuie sa ratezi promotiile. Te asteapta oferte minunate la ATV-uri, SxS-uri, motocicletescutereroadstereaccesorii si echipamente de protectie.

In atentia pasionatilor de off road: gama de vehicule 4×4 de teren ATV si Side-by-Side CFMOTO aduce reduceri substantiale si cadouri bonus (casca de protectie, bullbar). Toate modelele au garantie 3 ani si sunt disponibile in leasing cu dobanda de la 1,99% pe un an. Indiferent daca esti incepator sau un rider avansat, cu siguranta vei gasi in seria CFORCE modelul de ATV potrivit pentru nevoile tale.

Surprizele de sarbatori se adreseaza si iubitorilor de motociclism, cu discounturi la o larga varietate de modele de la producatori de renume: Kawasaki, CFMOTO, Aprilia, GASGAS, Husqvarna, KTM.

Riderii de scutere beneficiaza de reduceri de pana la 7% la modelele Vespa, ApriliaPiaggio si la scuterele electrice Silence.

De asemenea, ai ocazia sa aduci in garaj, la un pret avantajos, un roadster de ultima ora Can-Am Spyder sau Ryker.

In plus, indiferent de sportul pe doua sau patru roti pe care il practici, te asteptam sa descoperi ofertele noastre la echipamente de protectie, de la casti moto de strada si imbracaminte casual pentru rideri pana la iteme destinate pentru scena offroad si echipamente pentru mountain biking de la FOXShiftAirohLeatt100%AlpinestarsCFMOTO. Iar accesoriile sunt in promotie cu discounturi de pana la 25%!

Orice comanda plasata pe site in perioada 9 – 11 Decembrie 2022 beneficiaza de promotie. Colinda cu noi si incheie anul intr-un mod fabulos aducand in garaj motocicleta/scuterul/ ATV-ul preferat si achizitionand echipamente si accesorii la pret imbatabil pentru tine sau prietenii tai!