Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Chatenet CH40 Spring ’20, un microcar de incredere

Chatenet CH40 Spring ’20, un microcar de incredere

2 minute
Chatenet CH40 Spring ’20, un microcar de incredere

Chatenet CH40 Spring este un autoturism B1 (categoria L6e) modern de origine frantuzeasca, produs de Chatenet – firma recunoscuta la nivel international pentru modelele de microcar perfect adaptate pentru utilizare urbana. Aceasta masina poate fi condusa de la varsta de 16 ani, respectand conditiile pentru permis B1.

Chatenet CH40 Spring este dotat cu motor diesel Lombardini Kobler HDI de 480cc, capabil de 8 cp cu un consum de numai 3L/100Km, ceea ce il face potrivit condusului in oras si ofera oportunitatea de a realiza o economie substantiala de la luna la luna, reducand cheltuielile de deplasare.
Motorul vine cuplat la o cutie automata de viteze D/N/R si este izolat fonic pentru o experienta de condus cat mai linistita si confortabila. Acest microcar Chatenet beneficiaza de un sistem de franare avansat cu dublu circuit hidraulic, bazat pe discuri de frana cu diametru crescut si cu o tehnologie moderna de ajustare automata a pozitiilor acestora pentru a combate efectul de uzura. La toate acestea se adauga un design ultra-modern, cu mai multe optiuni de culoare si finisaje premium pe negru lucios pe interior, cu o caroserie compacta din material termoplastic, tratat anti-UV, precum si o colectie remarcabila de facilitati incluse in pachetul standard. Rezultatul este unul dintre modelele noastre preferate de microcar, cu un raport calitate/pret foarte avantajos.

Nu in ultimul rand, autoturismul Chatenet CH40 Spring detine un portbagaj cu o capacitate de 500L. Alte modele din gama Chatenet care pot fi conduse cu permis B1 sunt CHATENET CH40 JUNIOR ’20 si CHATENET CH40 SPORTLINE ’20.