Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

2 minute
CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe jante din aluminiu de 14 inch cu beadlock ajuta la cucerirea terenurilor accidentate.

Multumita modificarilor la admisie, evacuare si chiulasa, motorul cu 2 cilindri racit cu lichid pe injectie produce 90 cai putere, aducand o combinatie excelenta de durabilitate si performanta celor care cauta aventura. Motorul dispune de BOSCH EFI pentru putere consistenta in intreaga gama de turatii, asigurand ca robustul cuplu de 87Nm este suficient pentru orice situatie. Acest vehicul 4×4 de teren din familia de SxS-uri CFMOTO este dotat cu un rezervor generos de 30 L.

Riderul beneficiaza de doua moduri de putere: SPORT si NORMAL. Output-ul motorului poate fi setat pentru a se potrivi conditiilor de teren si preferintelor pilotului.

Cu un mix ideal de sasiu robust, servodirectie EPS si manevrabilitate avansata, riderul poate accelera puternic si prelua controlul pe orice traseu. Imbunatatirile aduse suspensiei imbunatatesc manevrabilitatea si agilitatea. In acelasi timp, manevrele stranse si usoare sunt posibile fara probleme atunci cand situatia o impune.

Evolutia sasiului. CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R are garda la sol 340mm, suspensie fata independenta cu brate duble in A, suspensie spate Quadlink si amortizoare pe gaz complet ajustabile, jante beadlock 14 inch si anvelope 29 inch AT. Performanta suspensiei poate fi tunata pentru a face fata la pilotare rapida de la dune de nisip pana prin canioane stancoase tehnice. Amortizoarele piggyback pot fi ajustate fara unelte in 7 setari.

Display TFT Pulse multifunctional. Interfata este updatata cu un ecran 5″ TFT. Modurile de putere Sport si Normal dispun de afisaje unice pe scheme de culori variate si interfete de utilizator selectabile. Culoarea barei de display se schimba in functie de acceleratia vehiculului, contribuind la placerea pilotarii. Conectivitatea standard Bluetooth ofera chiar si notificari de apeluri, asa ca nu vei rata nimic.

Configuratie premium din fabrica. CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R vine echipat cu lumini RIDEVISION LED, troliu, acoperis, bare de protectie si multe altele.