CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R deschide urmatorul nivel la capitolul aventura

Daca aventura este principalul lucru care te intereseaza cand evadezi in off-road, te sfatuim sa iei in considerare lineup-ul ZFORCE de la CFMOTO! Cea mai noua aditie in gama de SSV-uri a brandului chinez, modelul ZForce 1000 Sport R, este construit special pentru pasionatii de off-road care doresc o experienta de riding extravaganta. Nimic nu a fost crutat in termeni de performanta si confort, asa ca te vei putea bucura de placerea pilotarii outdoor la cote intense. Adauga un look stilat si modern si vei avea un vehicul 4×4 de teren gata sa iasa din anonimat pe orice traseu, oricat de dificil.

ZFORCE 1000 SPORT R reprezinta un jucator competitiv pe scena off-road. Vehiculul CFMOTO dispune de un sasiu robust, are latime 64-inch si ofera mai multa putere decat modelul standard Z10. Datorita manevrabilitatii agile, versiunea SPORT R duce performanta all-terrain la un nou nivel. Anvelopele masive montate pe jante 14 inch aluminiu beadlock contureaza premisele pentru actiune extrema pe cele mai accidentate trasee.

Pilotul si un coechipier vor avea parte de o experienta captivanta la bordul celui mai potent SSV din lineup-ul CFMOTO. Modelul ZFORCE 1000 SPORT R arata pe atat de agresiv pe cat se descurca in situatii dure, la solicitare intensa, asa cum te-ai astepta de la un vehicul 4×4 de teren de top. Acest side-by-side CFMOTO va iesi din anonimat cu fiecare prilej, indiferent ca faci o plimbare pe traseul preferat ca sa te recreezi sau participi la o intrecere de amatori sau de profesionisti.

Z10 Sport R se bazeaza pe un motor V-Twin, racire cu lichid, 4 timpi, 963 cc si este capabil sa livreze maximum 89 cai putere pentru a garanta o experienta antrenanta. Vehiculul ideal pentru explorare, aventura sau competitie.

Pilotul lui ZFORCE 1000 SPORT R se bucura de performanta extraordinara datorita celor doua moduri de putere: SPORT, NORMAL. Fiecare poate stabili output-ul pentru motor in functie de terenul de strabatut si preferinte.

La nivel de sasiu, suspensia spate beneficiaza de o structura noua pentru a favoriza o pilotare mai lina. Rigiditate crescuta, confort ridicat la viteze mari, control mai bun la viraje.

ZFORCE 1000 SPORT R ofera combinatia ideala de sasiu robust si manevrabilitate avansata. EPS-ul contribuie la o manevrare usoara chiar si pe cele mai tehnice trasee, furnizand un plus de confort.

Scaunele sport au fost gandite pentru confort sporit. O aditie inspirata vine sub forma sinelor glisante de sub scaune pentru ajustare usoara si pentru a pastra la distanta noroiul si alte resturi de pe traseu. Ghidonul dispune de un design nou si ajuta la un control sporit.

Noul dashboard cu afisaj 5” TFT digital beneficiaza de designul UX. Modurile SPORT si NORMAL au interfete selectabile pentru utilizator. Conectivitatea Bluetooth standard permite notificari de apel. Un alt beneficiu il reprezinta echiparea cu jantele premium 14 inch cu beadlock pentru performanta si tractiune imbunatatita.

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti