Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Avantaje la pilotarea ATV-ului CFMOTO X4 CForce 450L 2022

Avantaje la pilotarea ATV-ului CFMOTO X4 CForce 450L 2022

4 minute
Avantaje la pilotarea ATV-ului CFMOTO X4 CForce 450L 2022

CFMOTO raspunde tuturor cerintelor din partea clientilor noi sau mai vechi in cautarea unui vehicul 4×4 de teren de talie mijlocie, capabil si manevrabil, lansand pe piata ATV-ul CFORCE 450 de ultima generatie. Performanta de top a acestui model din familia CFMOTO se datoreaza cadrului de inalta rezistenta, potrivit motorizarii dovedite 400 cc SOHC pe racire cu lichid si cu un singur cilindru ce vine cuplata la o cutie CVT moderna.

CFMOTO X4 CFORCE 450L este varianta cu capacitate de transport doua locuri, sasiul lung construit cu inginerie inalta putand acomoda in conditii optime pilotul si un pasager. ATV-ul este disponibil cu 3 optiuni de culoare distincte: Sky Blue (albastru), Hunter Green, Lava (verde) si Lava Orange (portocaliu). Conditia principala pentru a pilota un astfel de vehicul este sa detineti carnet de conducere categoria B. De asemenea, puteti alege intre modelul cu omologare Tractor (inmatriculabil la primarie) sau pentru cel EURO4 (inmatriculabil la politie). Un aspect important in alegerea modelului consta in echiparea cu servodirectie electronica. Aveti la dispozitie atat versiunea cu EPS, cat si fara. Avantajul suprem al servodirectie este ca ii permite riderului un plus de confort in zilele lungi pe traseele off road dificile.

Motorul in 4 timpi pe injectie dezvolta un maximum de 31 cai putere, suficient pentru a duce la indeplinire diverse sarcini utilitare si de recreatie. La capitolul sasiu, CFMOTO X4 dispune de tractiune selectabila 2WD/4WD/diferential fata blocabil, suspensii independente cu brat dublu in A, amortizoare pe ulei ajustabile, plus frane pe discuri hidraulice si frana de parcare. Jantele 12 inch adauga un aer modern vehiculului, in timp ce anvelopele 24 inch si garda la sol de 262 mm ajuta la cucerirea oricarui mediu off road, indiferent de obstacole: nisip, pietris, drumuri forestiere, noroi, drum accidentat presarat cu busteni etc. Capacitatea de incarcare este de 240 kg, astfel incat veti putea transporta cu succes diferite incarcaturi mari dintr-un punct in altul, acolo unde vehiculele obisnuite nu au nicio sansa.

Ergonomia confortabila joaca un rol esential. De asemenea, CFMOTO X4 ofera 612 kg capacitate remorcare, fapt ce propulseaza producatorul chinez in topul principalelor mari branduri de pe piata.
Caracterul versatil al acestui ATV cu specific utilitar-recreational este dat si de disponibilitatea sa in doua versiuni, cu sasiu lung si scurt.

O noutate a lui X4 consta in admisia de aer pozitionata cu 120 mm mai sus decat inainte, aspect ce ii da pilotului ocazia sa abordeze cu mai multa incredere traversarile de apa.
Seile sunt construite dintr-o spuma inovatoare, cu o grosime crescuta cu 40%. Spatarul de la modelele cu doua locuri beneficiaza si el de spuma mai groasa, in timp ce aduce si o centura pentru talie pentru confort si stabilitate imbunatatite.
Rezervorul de combustibil a fost reproiectat si are un design mai subtire pentru a facita o poztie comoda pentru rider, atat din sezut, cat si din picioare, cu mai mult spatiu pentru picioare. Asigura capacitate 17 litri, cu trei litri mai mult.

Forta de directie mai usoara reprezinta un alt atu. Puterea este transferata cu usurinta la sol, iar manevrabilitatea ramane usoara si agila multumita fortei de directie cu 25% mai usoare. Chiar si pe cele mai accidentate terenuri, riderii se vpr putea concentra asupra controlului fara a-si obosi bratele. ATV-ul 400cc este echipat cu EPS standard.
CFMOTO X4 CForce 450 dispune de instrumentar digital 3.5 inch si o noua interfata pentru utilizator ce afiseaza toate datele cheie utile pentru calatorie in mod clar, vizibil.
Cele mai reduse vibratii din clasa sa. Modelul de ATV CFMOTO de fata se remarca in categoria sa prin cele mai joase vibratii de-a lungul intregii game de turatii – vibratii masurate la ghidon, sa si scarite pentru picioare. Vibratiile vehiculului constituie un factor critic, mai ales atunci cand petreceti ore lungi pe teren.

Colectia bogata de accesorii si parti pentru CFMOTO X4 ofera multiple posibilitati de personalizare, in functie de necesitati, dar si preferinte. Avand alaturi ca partener de off road un model X4, puteti fi sigur ca veti depasi toate obstacolele pentru a beneficia de aventuri memorabile in outdoor si pentru o experienta mai buna in plan utilitar.

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti