Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

3 minute
CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 – locul unde pasiunea pentru ATV-uri si motociclete intalneste distractia!

Dincolo de muzica si vehicule, festivalul care va avea loc pe Platoul Faget, Mioveni, iti propune intre 14 – 15 iunie diverse activitati sportive pentru o experienta de neuitat. Astfel, ai ocazia sa participi la un test drive cu modelul tau preferat de ATV CFMOTO sau motocicleta CFMOTO, dar si sa admiri de aproape flota completa CFMOTO!

Editia a II-a CFMOTO DAY va fi un eveniment unic si prin faptul ca va gazdui Parada 300 ATV, cea mai mare parada de ATV-uri din Europa. Cei care se inscriu la Parada 300 ATV beneficiaza de intrare gratuita la festival. De asemenea, au sansa de a castiga o motocicleta CFMOTO 450 CL-C sau un ATV CFMOTO CFORCE X4 450S la una dintre tombolele din cadrul festivalului. In plus, pasagerii pot intra gratuit la festival in prezenta riderului inscris la parada si nu este necesara o alta inscriere.

Un alt moment inedit din cadrul festivalului CFMOTO DAY din acest an va fi demersul initiat in vederea constientizarii prezentei motociclistilor in trafic. „Hai sa ne facem auziti” urmareste sa aduca in atentie nevoia de siguranta si respect reciproc in trafic. Cu aceasta ocazie, STABILIM SI RECORDUL MONDIAL PENTRU CEA MAI MARE PARADA MOTO DIN LUME!
Parada are ca punct de pornire Parcarea Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitesti, Arges pe 15 iunie (incepand cu ora 10:00), iar destinatia finala este festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, unde te asteapta multe ore de distractie, muzica buna, cele mai mari nume ale muzicii romanesti, o zona de camping, concursuri si premii. Toti participantii la parada si pasagerii lor primesc gratuit bilete de acces general la festival pentru ambele zile. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere la parada si la intrarea in festival vei primi bratarile de acces.

Exista mai multe optiuni de bilete, cum ar fi abonamentul pe 2 zile, cu sau fara acces VIP, pentru doua sau patru persoane, precum si posibilitatea de a-ti lua bilet doar pentru o singura zi, vineri sau sambata, in functie de cum iti permite timpul.

Daca iti surade ideea de a sta la cort, iti punem la dispozitie CAMPING Days Pass – doua zile. Pretul include un cort nou, pe care il pastrezi dupa festival. Spatiul de camping include: toalete si dusuri, acces securizat pe baza bratarii, paza si supraveghere. Grabeste-te, mai sunt disponibile doar 50 de locuri in zona de camping!

Pentru a afla mai multe despre bilete, intra pe  https://cfmotoday.iabilet.ro

 

In ceea ce priveste artistii care vor urca pe scena, se anunta un line-up absolut fabulos: Alternosfera, Carla’s Dreams, Emma, Parazitii, The Motans si multi altii! Te asteptam la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024!