Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO CFORCE 850 TOURING te poarta catre noi aventuri memorabile

CFMOTO CFORCE 850 TOURING te poarta catre noi aventuri memorabile

3 minute
CFMOTO CFORCE 850 TOURING te poarta catre noi aventuri memorabile

Riderii care doresc sa treaca la un ATV 800cc vor gasi in CFORCE 850 TOURING un aliat de incredere pentru plimbari chiar si pe acele trasee offroad cu grad de dificultate marit. Acest ATV CFMOTO da dovada de o versatilitate incredibila si nu este doar un bun companion pentru explorare si aventura 4×4, ci si un concurent redutabil in intreceri pe teren extrem. Prin adaugarea de accesorii ATV potrivite, poate fi transformat cu usurinta intr-o veritabila unealta de munca atunci cand aveti nevoie de un ajutor la gradinarit, in agricultura, la ferma etc. Dotarile touring il fac potrivit in special pentru escapade in outdoor alaturi de un coechipier si pentru pasionatii de camping in mijlocul naturii, pescuit sau vanatoare.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 850 TOURING este alimentat de un motor 800cc V-Twin capabil sa produca 75 CP. Livreaza mai multa putere, vine inzestrat cu tehnologie avansata si capacitati crescute, alaturi de o functionalitate imbatabila pentru a furniza o doza nediluata de distractie offroad. Pentru sezonul 2024, CFORCE 850 TOURING calibrat EFI ofera cu 20% mai multa putere fata de generatia anterioara.
Un ATV de prima clasa care va depasi provocarile oricarui teren datorita atitudinii de „neoprit”, lasand in urma orice rival.

Design fara paralel. Grilajului in forma de hexagon i se adauga farul frontal LED de inalta intensitate. Caroseria ilustreaza ADN-ul pur CFMOTO si atrage atentia de la distanta in combinatie cu designul angular.
Sunt disponibile trei scheme de culoare: Lava Orange, True Timber Camo, Tundra Grey.

Garda la sol 285mm. Garda la sol superioara si jantele 14-inch din aluminiu contribuie la un plus de siguranta pe teren foarte accidentat.

Un loc aparte pe lista de avantaje il ocupa sasiul imbunatatit. Suspensia are acum o cursa cu 35% mai lunga, combinandu-se cu un unghi de viraj cu 17% mai strans. Bratul dublu tip A pe fata si bratul de suspensie spate asigura performanta marita in timp ce servesc la mentinerea unei plimbari line in toate conditiile de teren.
Amortizoarele complet ajustabile permit customizarea suspensiei in functie de necesitatile riderului, fie pentru a acomoda un pasager, fie pentru transportul de incarcaturi usoare.

CFMOTO CFORCE 850 TOURING impresioneaza prin tehnologia inalta, venind echipat cu trei moduri EPS, acceleratie electronica si control electronic la coborare.

Moduri de putere multiple:
– mod Sport: raspuns agresiv la acceleratie. Deblocheaza puterea vehiculului 100%.
– mod Normal: raspuns linear la acceleratie. Echilibrat si usor de controlat. Potrivit pentru majoritatea scenariilor.
– mod Work: putere lina. Faciliteaza finalizarea sarcinilor de munca zilnice.

Functionalitate imbatabila: instrumentar 7-inch TFT, lumini LED de inalta intensitate cu output maxim 43000 lumeni, troliu 1587 kg standard echipat cu cablu sintetic.

Capacitate de remorcare de top. ATV-ul CFORCE 850 TOURING este capabil sa transporte o incarcatura de 800 kg (EU). In plus, aduce beneficiul rack-urilor fata/spate 45kg/90kg si dispune de sistem de accesorizare CF-Connect.

Varianta Premium se diferentiaza prin jantele cu beadlock.