Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a achizitionat GOES

CFMOTO a achizitionat GOES

1 minut
CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profesionisti. In prezent, GOES este unul dintre liderii de top de pe piata de vehicule off-road si se ghideaza dupa valori puternice precum transparenta fata de clienti. Mai mult decat atat, brandul GOES a reusit sa creeze o comunitate reala in randul utilizatorilor sai.

GOES a optimizat continuu calitatea si fiabilitatea tuturor produselor sale, garantand eficienta si o valoare extraordinara pe segment. Reteaua este stabilita in Europa si peste hotare, avand peste 1240 de dealeri in peste 20 de tari.

In ianuarie 2024, Zhejiang CFMOTO Power Co., Ltd (CFMOTO) a anuntat achizitia 100% a GOES. Aceasta achizitie are ca obiectiv capitalizarea inaltelor capacitati complementare a ambilor jucatori. Cu suport din partea constructorului de ATV-uri CFMOTO, GOES isi va extinde portofoliile de produse pentru a veni in intampinarea nevoilor unei baze extinse de clienti si pentru a optimiza actualele retele de distributie.

Gama de ATV-uri GOES include modelele Terrox 400S/400L, Terrox 500s/500L. Fiecare model dispune de componente de ultima generatie, o motorizare puternica si dotari moderne.