CFMOTO a dezvaluit motocicleta 800MT SPORT R

CFMOTO a dezvaluit un nou ADV bike sportiv, sub forma lui 800MT SPORT R. Considerat drept un producator premium de motociclete in China, CFMOTO intentioneaza sa-si largeasca gama.

Dupa cum sugereaza numele, modelul se bazeaza pe motocicleta adventure touring 800MT care imprumuta multe caracteristici de la KTM 790 Adventure. Beneficiaza de caracteristici de sasiu si ergonomie care o transforma intr-un concurent redutabil pe strada, dar si pe circuit.

Unul dintre primele lucruri pe care le veti observa este trecerea de la roata fata de 19 inci la una traditionala de strada 17 inch. Aceasta schimbare nu doar imbunatateste directia lui Sport R, ci si propulseaza noua motocicleta CFMOTO intr-o gama mai sportiva si orientata catre curse pe circuit.

800MT SPORT R dispune de un setup al suspensiei revizuit de la KYB. Setarile de amortizare au fost optimizate pentru a facilita o manevrabilitate mai atletica. Spre deosebire de modelul standard 800MT, noul model vine inzestrat cu frane Brembo mai puternice.

Alte doua elemente care diferentiaza varianta 800MT SPORT R de modelul adventure standard consta in ergonomia revizuita si culorile inspirate de cursele Moto3. CFMOTO nu a precizat insa daca va intra curand in productie si nici nu a oferit inca alte detalii.

 

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Pitesti