Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 700CL-X, un naked bike care imbina stilul retro cu tehnologia moderna

CFMOTO 700CL-X, un naked bike care imbina stilul retro cu tehnologia moderna

2 minute
CFMOTO 700CL-X, un naked bike care imbina stilul retro cu tehnologia moderna

CFMOTO 700CL-X este un naked bike care combina designul in stil clasic cu tehnologia moderna pentru a-ti garanta la fiecare iesire o experienta de riding deosebita. O data ce te-ai instalat in saua confortabila si ai pornit motorul 693cc, nu-ti ramane decat sa te bucuri de plimbare. Nu vei gasi pe piata o motocicleta de strada cu look de inspiratie retro mai accesibila decat 700CL-X.

Motorul bicilindric, pe racire cu lichid, DOHC, injectie electronica (Bosch EFI) cu care este alimentat modelul street bike 700CL-X din gama de motociclete CFMOTO dezvolta maximum 74 cai putere si vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Rezervorul de capacitate 13.5 litri contribuie la autonomie si completeaza aspectul de inspiratie traditionala.
In termeni de sasiu, se remarca echiparea cu furca inversata KYB 41mm, ajustabila pe fata si cu suspensie spate cu monoamortizor, reglabila pe spate. Puterea de stopare superioara este asigurata prin dotarea cu frane pe discuri J. Juan (un disc 320mm, etrier cu 4 pistoane pe fata si un disc 260mm, etrier cu doua pistoane pe spate) si cu sistem ABS. Pachetul este completat de jante 17” MT din aluminiu si anvelope Pirelli MT60.

Motocicleta CFMOTO 700CL-X este disponibila cu doua optiuni de culoare: Nebula Black, Zephyr Blue. Alte caracteristici: faruri si stopuri LED, display LCD, acceleratie electronica, moduri Eco si Sport, cruise control, control al tractiunii. Instrumentarul LCD in stil clasic, cu o forma rotunda, furnizeaza toate informatiile necesare. Din punct de vedere estetic, 700CL-X se distinge prin farul frontal in stil cafe-racer, portbagajele din aluminiu laterale, saua din piele, jantele din aliaj cu spite si anvelopele de inalta performanta Pirelli. Luminile LED complete cu semnatura DRL (lumini de zi) ofera un plus de siguranta la pilotarea pe timp de noapte sau in conditii de lumina slaba.

Ergonomia lui 700CL-X a fost gandita pentru a favoriza pilotarea din pozitie dreapta (sa de inaltime 800mm, ghidon drept), iar centrul jos de gravitatie face aceasta motocicleta usor de manevrat, chiar si dupa o zi intreaga petrecuta in sa. Noul design al cadrului si al bratului oscilant din aluminiu reduc greutatea per ansamblu, rezultand un raport echilibrat putere-greutate si o manevrabilitate cu raspuns mai bun.