Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

2 minute
Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

Siguranta, performanta si stil – acestea sunt cele trei cele mai importante aspecte cand vine vorba de crearea gamei de casti FOX pentru iubitorii de motocross. Riderii de dirt bike-uri sunt diferiti. Diferit este si look-ul, dar si nevoile lor. De aceea, FOX a dezvoltat trei modele pentru a intalni cerintele fiecarui pilot, indiferent de nivelul de experienta sau tipul de riding practicat.

Casca premium V3 RS este sinonima cu o abordare fara compromisuri in ceea ce priveste performanta si confortul, motiv pentru care este destinata riderilor avansati si atletilor Pro Supercross si Motocross. V3 RS(Race Spec) se caracterizeaza prin sistem MVRS optimizat, liner Varizorb EPS revizuit, greutate mai redusa datorita detaliilor din compozit de carbon. O casca FOX pregatita pentru curse!

Casca V2 are similaritati cu V3, insa livreaza caracteristici de nivel pro cu un pachet mai accesibil. V2 beneficiaza de inovatia MIPS, EPS cu dubla densitate si sistem MVRS. Toate acestea si multe altele o transforma intr-una dintre cele mai bune casti de pe piata pe segmentul ei.

Casca V1 ofera protectie esentiala combinata cu accesibilitate ridicata, fiind dedicata in special riderilor incepatori sau care dispun de un buget limitat, insa acorda importanta echiparii.

Indiferent de modelul de casca dirt bike pe care o vei alege din gama Fox Moto, te vei bucura la fiecare iesire de o experienta de riding sigura. Toate castile FOX din lineupul MX (2022-) vin standard cu sistem MIPS si sunt conforme cu certificarile DOT. Legat de stil, poti alege dintr-o larga varietate de culori si grafici disponibile pentru a contura un look aparte.