Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Airoh Aviator 3 ofera protectie maxima si confort

Airoh Aviator 3 ofera protectie maxima si confort

3 minute
Airoh Aviator 3 ofera protectie maxima si confort

Casca off road Airoh Aviator 3 face parte din echipamentele de protectie care nu trebuie sa ii lipseasca unui pasionat de aventura sau intreceri extreme pe teren dificil. Ofera performanta dovedita si face parte din „garderoba” de curse a celor mai mari campioni de pe scena motocross, cum este, de exemplu, Antonio Cairoli. Cunoscutul rider si brandul Airoh au dezvoltat de-a lungul anilor o relatie foarte stransa, bazata pe incredere reciproca. In februarie anul acesta, pentru a celebra armonioasa colaborare, Airoh a lansat pe piata casca in editie speciala, Aviator 3 Legend, o reinterpretare a castii pe care Tony a primit-o la incheierea carierei sale MXGP. Printre riderii care au optat pentru casca Aviator 3 se mai numara Sam Sunderland, Tom Vialle, Marvin Musquin, Billy Bolt, Jeffrey Herlings, Andrea Verona, Emma Bristow, Josep Garcia si multi altii.

Aviator 3 ridica nivelul competitiei si redefineste standardele pe segmentul de casti off road. Carcasa este disponibila in versiune Carbon 3K exclusiv pe grafica Primal si in varianta HPC Carbon pentru celelalte grafici. Ambele modele vin cu 4 marimi, iar invelisul exterior a fost creat in tunel de vant pentru a furniza forma perfecta si performanta de top. O atentie deosebita s-a acordat aerodinamicii, pentru a conferi acestei casti Airoh stabilitate crescuta chiar si la viteze inalte, precum si termodinamicii pentru a optimiza termoreglarea.

Avansurile tehnologice ale brandului italian sunt condensate in acest nou produs, care imbina sistemele AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus), AEFR (Airoh Emergency Fast Release) si AMLS (Airoh Magnetic Lining System).

8 orificii de ventilatie si spoilere contribuie la confort inalt chiar si in cele mai extreme conditii de utilizare, alaturi de inovatia AHS (Airoh Hydration System) integrata in EPS.

AMS2 PLUS (AIROH MULTIACTION SAFETY SYSTEM PLUS)
AMS2 PLUS se bazeaza pe un material avansat, cu rol in disiparea energiei kinetice la impact si in combinatie cu spuma de memorie garanteaza o potrivire optima si confort suprem.

A.M.L.S. (AIROH MAGNETIC LINING SYSTEM) – captuseala interioara magnetica.

A.E.F.R. (AIROH EMERGENCY FAST RELEASE) – demontare rapida in caz de urgenta.

Casca Airoh Aviator 3 este disponibila cu multiple optiuni de grafica, astfel incat riderul isi poate pune in valoare stilul, construind un look asa cum isi doreste.

Interiorul este detasabil si lavabil. De asemenea, ofera protectie hipoalergenica. Casca Airoh Aviator 3 vine cu suport GoPro, bara de protectie laterala, varf extins, set de suruburi si filtre, capace de aerisire superioare, insigna si cheie, geanta.