Caravana CFMOTO ajunge la Focsani, cu ocazia Zilelor Municipiului Focsani

Caravana CFMOTO va fi prezenta la Focsani pe 2-3 iulie 2022!
Cu ocazia Zilelor Municipiului Focsani, Primaria Municipiului Focsani in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea organizeaza in Piata Unirii din Focsani o Expozitie Auto-Moto. In cadrul acesteia, vreme de doua zile, pe 2 si 3 iulie, pasionatii de motociclism vor putea admira modelele de ultima generatie din gama de motociclete CFMOTO.
LOCATIE – Piata Unirii Focsani

TIRUL CFMOTO vine incarcat cu distractie pe doua roti! Toate motocicletele CFMOTO dispun de garantie 5 ani. In plus, amatorii de riding pe doua roti care opteaza pentru unul dintre modelele fabricate de constructorul chinez pot beneficia de promotia avantaj client 10% si rate convenabile sau de promotia cu 0% dobanda.

Motocicletele pe care le poti testa in cadrul acestui ride test sunt urmatoarele:

  • CFMOTO 800MT (in varianta Sport si Touring)
  • CFMOTO 700CL-X
  • CFMOTO 650GT
  • CFMOTO 650MT
  • CFMOTO 650NK
  • CFMOTO 300NK
  • CFMOTO 300SR

Detalii la telefon: +40 731 288 766

Poti alege motocicleta CFMOTO preferata dintr-o paleta diversificata, fie ca esti incepator, fie ca esti deja un rider experimentat. Pentru posesorii categoriei A2 si pilotii novici, sunt disponibile modelele 300SR (Sport Racing) si 300NK, ambele disponibile in cadrul Programului Rabla 2022.
Mai puteti admira si testa in cadrul Caravanei modelele de cilindree mai mare:
– 650NK: un streetbike modern si cu look agresiv, potrivit pentru deplasarea de zi cu zi prin oras;
– 650MT si 800MT, doua modele cu veleitati touring care va propun sa dati startul aventurilor pe doua roti pe distante mari;
– 700CL-X, o motocicleta cu stil cafe-racer care promite sa impresioneze la fiecare iesire. Eligibila pentru achizitionare prin Programul Rabla.
Toate modelele CFMOTO sunt competitive, ca dovada designul modern, dotarile cuprinzatoare si atributele tehnice inalte la nivel de motorizare, frane si suspensii.

———–

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt