Acasă > Stiri  >  CARAVANA CFMOTO ajunge la Cluj!

CARAVANA CFMOTO ajunge la Cluj!

2 minute
CARAVANA CFMOTO ajunge la Cluj!

CARAVANA CFMOTO ajunge la Cluj! TIRUL CFMOTO vine incarcat cu distractie pe doua roti!

De joi pana sambata, 16 – 18 iunie, ai ocazia sa testezi motocicleta preferata din gama CFMOTO de ultima ora. Locatie test ride: Polus Center Parking Lot, Str. Avram Iancu, nr. 492, Floresti, Cluj.

Pentru test ride sunt disponibile modele CFMOTO apartinand unor categorii diferite. De la modelul entry-level de sportbike CFMOTO 300SR si pana la varianta pentru touring 800MT, ai la dispozitie o paleta intreaga din care poti alege! Motocicletele CFMOTO beneficiaza de 5 ani garantie si pot fi achizitionate prin Programul Rabla.

CFMOTO 800MT (sport + touring)
CFMOTO 700CL-X
CFMOTO 650GT
CFMOTO 650MT
CFMOTO 650NK
CFMOTO 300NK
CFMOTO 300SR

Sa pilotezi pentru prima data o motocicleta complet noua poate fi o experienta incitanta!
In plus, indiferent daca te intereseaza un model potrivit pentru categoria A2 sau cauti o motocicleta midsize de incredere pentru deplasarile zilnice, participarea la un test ride te poate ajuta sa iei hotararea corecta.

Un model midsize precum CFMOTO 650NK, CFMOTO 650GT sau 650MT vine echipat standard cu caracteristici care imbunatatesc orice plimbare, in oras si in afara lui: ABS, diverse optiuni de control, cutie cu 6 viteze si ambreiaj slipper. Atunci cand testezi o motocicleta, ai ocazia sa vezi cum te impaci cu pozitia de pilotare si daca este confortabila pentru tine. De asemenea, iti poti face o idee despre manevrabilitate, acceleratie si frane si poti intelege care este dinamica sasiului la modelul ales. Totodata, vei putea vedea cum functioneaza controalele si intrumentarul de bord si te vei familiariza cu layout-ul ghidonului.

Fii primul care se inscrie la TEST RIDE, chiar acum!

Pentru detalii, suna la numarul 0754967148!

––

In urmatoarea perioada, CARAVANA CFMOTO va ajunge si in alte orase din tara: Brasov, Sibiu, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Bucovina, Oradea, Satu Mare, Harghita, Arad, Timisoara, Satu Mare.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Arad