Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Traxter 6X6 DPS HD10

Can-Am Traxter 6X6 DPS HD10

2 minute
Can-Am Traxter 6X6 DPS HD10

O aditie importanta in sezonul 2020 Can-Am o constituie side-by-side-ul cu pronuntat caracter utilitar Traxter 6×6 DPS HD10 – proiectat sa rezolve cele mai solicitante sarcini si sa raspunda oricaror provocari pe teren oricat de dificil, cu aptitudini si fler de invidiat.

Varianta 6X6 preia de la modelele Traxter update-urile de styling, performanta si la nivel de sasiu, in combinatie cu o tractiune extraordinara si o capacitate cargo masiva. Un vehicul off road care poate cuceri orice teren si ofera 1000-lbs (453.6kg), plus troliu de 3,000-lb(1361kg) pentru o capacitate de tractare incredibila.

Chiar daca pe piata mai exista si alte UTV-uri cu capacitati de remorcare si tractare mari, Traxter 6×6 domina concurenta in ambele situatii. Dispune de suspensia spate cu brat independent Double Torsional Trailing (TTA) rear suspension si doua roti spate extra. Sistemul de suspensii a fost gandit pentru utilitate, dar si pentru uz recreational si ambele axe spate au cursa de 10-inch. Designul bratului in A (Arched Torsional Trailing A-arm) faciliteaza o garda la sol mai inalta si manevrabilitate in orice conditii. Un setup mai durabil pentru durata de serviciu mai lunga si control imbunatatit asupra miscarii rotilor. Alte dotari standard: bara de protectie, anvelope 27” Maxxis Bighorn 2.0 (sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al manevrabilitatii), jante aluminiu pe negru. In combinatie cu designul sasiului si suspensiile moderne, cauciucurile de 27″ creeaza o garda la sol de 13-inch pentru performanta crescuta pe traseele off road.

Capacitati utilitare nemaiintalnite. Intregul lineup 2020 HD10 Traxter beneficiaza de motorul Rotax 82 cai putere. Acceleratia de top este un factor cheie pentru capacitatea cargo de varf, 453 kg, a modelelor 6×6. In afara de cresterea puterii, SxS-urile 2020 Traxter ofera reducerea zgomotului si ventilatie optima.

Transmisia PRO-TORQ este calibrata pentru utilizarea optima a puterii disponibile, in timp ce sistemul Quick Response are rol in imbunatatirea operarii vehiculului la viteze joase si pentru o livrare lina a puterii. Alte avantaje: suita de sisteme electronice de control la pilotare (la urcarea in panta etc.), modul Eco, Dynamic Power Steering (DPS). Cu o multitudine de accesorii LinQ disponibile, gama 6×6 vine in intampinarea celor care intreprind activitati de munca diversificate.

Scheme de culoare: Alb, Camuflaj (Mossy Oak Break-Up Camo).