Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Maverick Trail DPS 700 2022 – caracteristici cheie

Can-Am Maverick Trail DPS 700 2022 – caracteristici cheie

2 minute
Can-Am Maverick Trail DPS 700 2022 – caracteristici cheie

SSV-urile Can-Am Maverick Trail ofera pentru sezonul 2022 performanta crescuta. Cele mai inguste side-by-side-uri ale constructorului canadian, doar 50 inch latime, permit o manevrabilitate excelenta in orice conditii de teren. Sansele de a explora trasee de munte serpuitoare fara compromisul confortului apartin pilotilor care au alaturi un vehicul 4×4 din familia Maverick Trail. Disponibil cu doua optiuni de motorizare, plus pachetul de dotari DPS sau in varianta cu omologare T.

Can-Am Maverick Trail DPS 700 preia de la modelul de baza atributele tehnice la nivel de motor: transmisie solida, motor Rotax ACE, 650cc, racit cu lichid, cu sistem de control al vitezei, pe injectie electronica si capabil sa dezvolte pana la 52 cai putere. Toate modelele 650cc din gama Trail dispun de cutie automata CVT cu frana de motor standard si protectie pentru curea.

Spre deosebire de varianta de baza Trail DPS 700 care beneficiaza de tractiune selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal autoblocail Visco-Lok QE, versiunea cu omologare T in plus sistemul avansat de control al tractiunii la franare – BTC. Toate modelele vin standard echipate cu control electronic de coborare in panta si moduri Sport / Eco. De asemenea, au suspensie fata cu o cursa de 254 mm si suspensie spate TTA cu o lungime a cursei de 267 mm si amortizoare pe gaz.
Maverick Trail 700 T este inzestrat cu anvelope 12 inch din otel. Versiunile cu dotarile specifice DPS dispun de cauciucuri 12 inch aluminiu.

O alta diferenta consta in instrumentarul de bord de latime 7.6 inch disponibil pentru Maverick Trail 700 T si Maverick Trail DPS 700 T si de 4.5 inch pentru Maverick Trail DPS 700. Intreaga gama ofera functionalitate si versatilitate, mentenanta redusa si eficienta de consum.
Deosebiri mai exista si la capitolul frane, modelul Maverick Trail DPS 700 T oferind si sistemele Dynamic Brake Control (ABS + HHC + HDC) si Dynamic Traction Control (BTC + DTC). SSV-urile Maverick Trail 2022 sunt disponibile cu doua scheme de culoare, pe rosu si pe albastru. Dotarile cuprinzatoare, componentele de ultima ora si designul modern al caroseriei alaturi de cockpit-ul confortabil pentru pilot si un pasager si spatiul vast de depozitare au ca rezultat un side-by-side sport 50 inch capabil de performanta incredibila in mediile ostile si capabil sa impinga limitele la extrem pe teren dificil greu de accesat.