Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP a lansat lineup-ul de snowmobile pentru sezonul 2024

BRP a lansat lineup-ul de snowmobile pentru sezonul 2024

3 minute
BRP a lansat lineup-ul de snowmobile pentru sezonul 2024

Prin gamele Ski-Doo si Lynx, BRP continua sa ofere cel mai complet mix de optiuni pentru 2024. Exista un model de snowmobil potrivit pentru orice stil si nivel de experienta, de la modele concepute pentru veteranii sportului pana la vehicule create pentru amatorii de distractie pe zapada si cei care practica snowmobilingul ocazional. BRP aduce anul acesta primele sale snowmobile electrice dedicate exclusiv retelei globale Uncharted Society care ofera aventuri powersports.

Ski-Doo ridica stacheta

Pentru 2024, Ski-Doo introduce modelul MXZ X-RS cu versiunea trail bazata pe motorul Rotax 850 E-TEC Turbo R ce dispune de primul sistem de injectie cu apa din industrie. Cel mai puternic motor in 2 timpi disponibil. Pe langa puterea extra, inginerii au adaugat componentele consolidate din pachetul Competition pentru a crea un snowmobil MXZ X-RS si mai capabil sa infrunte provocarile traseelor dificile pe distante mari. Ski-Doo isi extinde, de asemenea, a cincea generatie a platformei REV la mai multe modele, inclusiv la unele in 4 timpi. Prin introducerea puterii in 4 timpi la REV Gen 5, liniile MXZ si Renegade se impun in gama. Modelele Backcountry 2024 primesc schimbari majore prin aditia platformei REV Gen 5 si dispun de un look mai atletic, precizie marita si alte imbunatatiri pentru control, echilibru si distractie. Gama de snowmobile pentru zapada inalta aduce modelul optimizat Freeride apreciat de cei mai hardcore rideri. Freeride stabileste un nou standard in ceea ce priveste manevrabilitatea, impingand creativitatea la urmatorul nivel atunci cand vine vorba despre manevre extreme prin zapada adanca.

„Noul MXZ X-RS este cel mai performant snowmobil trail. Am combinat cele mai bune componente pentru a livra o experienta de neuitat care ii va face sa zambeasca si pe cei mai sceptici piloti”, declara Jérémi Doyon-Roch, Manager, Global Marketing, Snowmobile & Cross Brand Initiatives la BRP. „Am adaugat platforma REV Gen5 pentru Renegade, Backcountry si Grand Touring pentru a le oferi riderilor cele mai bune posibil tehnologii si performanta rafinata”.
Ski-Doo a mai anuntat modelele entry-level MXZ 120 si 200, alaturi de modelele MXZ si Summit Neo.

Lynx extinde platforma Radien2 si adauga pachetul RE celui mai bine vandut model al sau

Platforma Lynx Radien2 are un nou design si intra in dotarea modelelor Rave, Xterrain si 49 Ranger. Este creata special pentru un stil de pilotare activ. Ofera o pilotare mai lina cu mai putine vibratii si ii permite riderului sa se bucure de mai multa libertate pentru a controla snowmobilul, in timp ce se adapteaza la teren. Pentru a sarbatori a 15-a aniversare a modelului Commander, Lynx introduce pachetul Commander RE care include motorul 180 CP Rotax 900 ACE Turbo R, pachetul legendar RE cu amortizoare de inalta performanta si suspensia optimizata spate EasyRide+ care ofera confort crescut si performanta prin zapada adanca.

Ski-Doo si Lynx lanseaza primele snowmobile electrice

Grand Touring Electric si Adventure Electric ofera o experienta de riding unica, cu 0 emisii, prin dotarea cu tehnologia Rotax E-Power. Aceste snowmobile sunt create exclusiv pentru Uncharted Society si sunt gandite pentru excursii ghidate de pana la 50 km. BRP s-a angajat sa reduca amprenta de carbon a produselor sale, in timp ce creeaza noi modalitati de deplasare. Aceste doua snowmobile electrice sunt primele produse care urmeaza sa fie comercializate, in urma angajamentului companiei de a oferi modele electrice in toate liniile sale de produse pana in 2026. Grand Touring Electric si Adventure Electric le vor permite riderilor sa descopere spectacolul peisajelor montane de iarna si sa se bucure de distractie in outdoor asa cum nu au facut-o niciodata!