Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP SKI-DOO Lineup 2023

BRP SKI-DOO Lineup 2023

2 minute
BRP SKI-DOO Lineup 2023

BRP a introdus lineup-ul de snowmobile SKI-DOO pentru sezonul 2023, cu subtantiale upgrade-uri. Indiferent de nivelul de pregatire si stilul de pilotare, fiecare rider pasionat de plimbari pe trasee montane inzapezite va descoperi snowmobilul ideal. Din lineup fac parte modele construite pentru zapada inalta – SUMMIT, SUMMIT NEO si FREERIDE, modele concepute pentru Trail – RENEGADE, MXZ, MXZ NEO si Grand Touring, snowmobile Crossover – BACKCOUNTRY, EXPEDITION si snowmobile sport-utilitare SKANDIC si TUNDRA. Un loc aparte in ocupa snowmobilele pentru copii MXZ 120/200.

Snowmobilele mountain SKI-DOO SUMMIT redefinesc pilotarea prin zapada adanca impresionand prin agilitatea fara precedent datorata platformei REV Gen5 si imbina performanta dinamica a puterii Rotax cu raspunsul prompt chiar si pe cele mai tehnice portiuni.
Rotax 850 E-TEC Turbo R este cel mai puternic motor turbo in 2 timpi si dezvolta 180 CP, oferind un avantaj de 55 CP o data cu urcarea in altitudine.
Pachetul 2023 SUMMIT X WITH EXPERT si SUMMIT SP se remarca prin dotarea cu suspensia spate tMotion X si senila PowderMax† X-Light 3 inch, in timp ce SUMMIT EDGE aduce standard pornire E-TEC SHOT, faruri LED premium si o sa compacta si usoara.


SUMMIT NEO este un snowmobil midsize ideal pentru riderii incepatori si pentru cei de talie mai mica. O singura motorizare – Rotax 600 EFI 2 timpi, doua pachete eficiente: varianta de baza livreaza 40 CP, iar modelul Neo+ ofera 55 CP.

SKI-DOO FREERIDE nu are egal pe segmentul dedicat performantei extreme prin zapada inalta, unde nebunia ascensiunii si sariturile spectaculoase devin norma. Doua optiuni de motorizare Rotax in 2 timpi cu raspuns instant, acceleratie incendiara si putere de 180 CP cu avantaj masiv la urcarea in altitudine.

In categoria Trail, SKI-DOO RENEGADE este regele aventurii pe distante lungi. Snowmobilele MXZ ofera manevrabilitate si agilitate ca in motocross, beneficiind de inovatii tehnice avansate. Potrivit riderilor novici si celor de talie mai scunda, MXZ NEO este, de asemenea, mai accesibil. Modelele GRAND TOURING nu au nevoie de nicio introducere, furnizand cea mai buna experienta de pilotare in 2.

Versatilitatea este caracteristica definitorie pentru snowmobilele din gama Crossover. Modelele BACKCOUNTRY si EXPEDITION permit explorarea tinutului alb, atat pe traseu, cat si in afara lui.

Forta bruta, capacitatea de remorcare masiva si flotatia excelenta sunt atuurile snowmobilului sport-utilitar SKI-DOO SKANDIC. O alta solutie de utilitate usoara si accesibila vine sub forma modelelor TUNDRA care se disting prin designul ingust si agilitate unica.

Gama de snowmobile BRP SKI-DOO este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt