Acasă > Stiri  >  Avantajele unui UTV CFMOTO ZFORCE 800 EX

Avantajele unui UTV CFMOTO ZFORCE 800 EX

3 minute
Avantajele unui UTV CFMOTO ZFORCE 800 EX

Fara doar si poate, piata de UTV-uri nu mai este la fel ca in urma cu cativa ani. Aparitia primelor UTV-uri de tip sport a schimbat radical scena, creand loc pentru vehicule 4×4 offroad destinate distractiei. Marii producatori japonezi si din America de Nord s-au mobilizat rapid pentru a face fata cererii, iar CF Moto a proiectat un model ATV care impresioneaza prin caracteristicile si dotarile avansate. Este vorba despre UTV-ul, disponibil in trei scheme grafice distincte: rosu, negru si alb-rosu. Veti ramane impresionati daca veti pilota acest robust si modern UTV care beneficiaza de omologare T1.

Un criteriu de baza in alegerea unui model de UTV sau ATV il reprezinta calitatea. Se stie ca pe piata s-au infiltrat si producatori ce vand produse slab calitative. Acest lucru nu se aplica si in cazul modelelor din linia ZForce, care se caracterizeaza printr-un excelent raport pret vs. calitate.
Daca privim in detaliu, observam ca accesoriile incluse in dotarea standard ies imediat in evidenta, de la oglinzi si claxon pana la acoperis si troliu.
UTV-ul CF Moto ZFORCE 800 are motor V-twin cu 2 cilindri, in 4 timpi, 8 valve, 800cc, SOHC, EFI si dezvolta 63CP. Cei care au pilotat acest model sustin ca este o experienta extrem de distractiva. Vehiculul beneficiaza de tractiune pe doua si patru roti, cu diferential electronic de blocare. Riderii care s-au grabit sa testeze performantele UTV-ului ZForce 800 EX au marturisit ca nu au sesizat niciun moment de intarziere in ceea ce priveste transmisia, iar schimbarea a fost ferma, prompta. Cand diferentialul este blocat, directia devine un pic rigida.
Suspensiile independente cu amortizoare pe gaz sunt reglabile si in combinatie cu franele puternice pe disc permit un control excelent atunci cand se executa manevre precum franari, coborari de pante si intoarceri bruste.

Un rol important il joaca si anvelopele din dotare. ZForce este echipat cu anvelope de 26 inci ABUZZ CST pe roti din aluminiu de 14 inch, suficient de agresive pentru a intampina obstacolele oricarui traseu offroad. Asadar, fie ca planuiesti o iesire pe carari neamenajate, pline de pietris, fie ca trebuie sa raspunzi provocarilor zonelor cu noroi si apa adanca, te poti astepta la bune performante din partea UTV-ului CF Moto ZForce 800 EX.
Am amintit despre echipamentul standard ce include unele caracteristici pe care le regasim in ofertele altor producatorilor numai ca accesorii. UTV-ul este prevazut cu bare de protectie fata si spate fabricate din otel inoxidabil, precum si cu troliu cu telecomanda.