Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATVRom – 17 ani si oferte exclusive pentru clientii fideli!

ATVRom – 17 ani si oferte exclusive pentru clientii fideli!

2 minute
ATVRom – 17 ani si oferte exclusive pentru clientii fideli!

Celebreaza 17 ani de inovatie, pasiune si parteneriate de lunga durata in lumea vehiculelor off-road si on-road in Romania. Cu aceasta ocazie speciala, ATVRom alege sa isi omagieze clientela printr-o zi plina de avantaje exclusive.

„Am venit pe piata cu viziunea de a oferi cea mai buna experienta posibila iubitorilor de aventura. Pe parcursul celor 17 ani, am invatat ca cea mai valoroasa componenta a brandului nostru este comunitatea. Si ce modalitate mai buna de a spune MULTUMESC decat sa ii rasplatim cu ce avem mai bun?”, spune Mircea Comana, director de vanzari ATVRom.

In ziua de 25 august, magazinele ATVRom din intreaga tara gazduiesc o serie de promotii menite sa ii recompenseze pe cei care au ales sa calatoreasca alaturi de brand pe drumurile accidentate ale aventurii. Printre acestea, se numara: MEGA REDUCERI adresate exclusiv clientilor fideli si oportunitatea de upgrade & buyback, un apel catre toti cei care vor sa isi reinnoiasca modelul vechi cu unul performant, beneficiind de conditii speciale.

ATVROM invita jurnalistii, partenerii si, desigur, clientii sa se alature sarbatorii din 25 august, promitand ca fiecare vizitator va fi tratat regal.

Despre ATVROM: Cu o traditie de 17 ani in domeniu, ATVROM a reusit sa se impuna drept unul dintre liderii pietei de vehicule off-road, punand pasiune si dedicare in fiecare produs si serviciu oferit.