Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATH Moto si pilotii ACSRU Junior Racing School, in vizita la 3 scoli din Dej

ATH Moto si pilotii ACSRU Junior Racing School, in vizita la 3 scoli din Dej

2 minute
ATH Moto si pilotii ACSRU Junior Racing School, in vizita la 3 scoli din Dej

La Dej a avut loc un eveniment marca CFMOTO in premiera pentru Romania! Echipa ATH Moto si pilotii de la ACSRU Junior Racing School, Luca Purdea (18 ani, Dej), Vlad Chivu (18 ani, Buzau) si Alex Pahome (17 ani, Cluj), au vizitat trei dintre cele mai mari institutii de invatamant din oras: Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian si Colegiul National Andrei Muresanu, cu scopul de a impartasi experienta lor de pe strada si de la circuit tinerilor de la clasele 5-11.

Toti cei trei rideri au debutat pe circuitul de motociclism viteza antrenandu-se cu motociclete CFMOTO 300SR. Luca Purdea este primul pilot de motociclism viteza din Dej si a subliniat importanta conduitei preventive in traficul de zi cu zi si a respectarii legilor de circulatie in vigoare. Copiii au descoperit programul Junior Racing School si multi dintre ei, baieti si fete deopotriva, si-au exprimat dorinta de a merge la circuit si a face primii pasi in directia unei cariere in motociclism viteza. Peste 1200 de copii au avut ocazia sa urce in saua motocicletelor CFMOTO 300SR si 700CL-X, sub indrumarea lui Vlad Chivu, care le-a vorbit despre importanta echipamentului de protectie.

Echipa ATH Moto impreuna cu pilotii de curse si cu motociclistii aspiranti din scolile tarii isi propune sa contureze un viitor mai sigur pentru cei care aleg sa mearga pe doua roti in viitor. Actiunile de acest gen planificate pentru 2022 vor continua si in alte orase si scoli ale Romaniei.