Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Aprilia Tuono 125 – emotie si adrenalina pe doua roti 

Aprilia Tuono 125 – emotie si adrenalina pe doua roti 

2 minute
Aprilia Tuono 125 – emotie si adrenalina pe doua roti 

Motocicleta Aprilia Tuono 125 este alegerea perfecta pentru riderii tineri in cautarea performantei si care viseaza la un partener pe doua roti cu o personalitate indrazneata. Modelul proiectat si construit in Italia se distinge prin design, un sasiu superb si un motor puternic.

Stilul gamei Aprilia 125 sporty a fost complet revizuit pentru a duce performanta, finisajele, siguranta si caracteristicile standard la urmatorul nivel. Modelul de fata din familia de motociclete Aprilia este alimentat de un motor racit cu lichid, monocilindru, in 4 timpi si care este conform cu normele Euro 5.

In ceea ce priveste sasiul, cadrul lui Tuono 125 poate fi descris ca o opera de arta in aluminiu. Reprezinta o dovada a maiestriei de design si a experientei de curse Aprilia Racing Team. Cadrul motocicletei 125cc a fost meticulos realizat prin procedeul de turnare, astfel incat este capabil sa ofere o stabilitate optima, viteza si manevrabilitate.

Aprilia Tuono 125 dispune de cea mai mare capacitate a rezervorului din categoria sa cu 14.5 litri. De asemenea, beneficiaza de un compartiment sub sa mai mare. Accesoriile optionale includ un port USB si transmisia electronica Quick Shift.

Instrumentarul digital poate fi conectat la aplicatia Aprilia MIA.

Dimensiunile partii frontale ale lui Aprilia Tuono 125 au fost reduse pentru a crea un aspect mai compact, in timp ce spoilerele motorului sunt mai conice decat la editiile anterioare.

Aprilia Tuono 125 dispune de ABS avansat cu doua canale, dezvoltat in colaborare cu Bosch si doat cu un sistem anti-rostogolire pentru siguranta crescuta la franarea de urgenta. Stabilitatea si aderenta sunt imbunatatite, multumita echiparii cu anvelope Michelin noi.

Sunt disponibile multiple accesorii pentru personalizarea modelului: top box spatar 32L, kit de genti laterale, parbrize, protectii etc.