Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Alonso triumfa in Catalonia si conduce in clasamentul general cu AIROH

Alonso triumfa in Catalonia si conduce in clasamentul general cu AIROH

2 minute
Alonso triumfa in Catalonia si conduce in clasamentul general cu AIROH

AIROH celebreaza succesul lui David Alonso, care a triumfat in Moto3 in timpul GP-ului catalan. Un succes masiv care ii asigura riderului columbian din echipa Aspar statutul de primul pilot din istorie care castiga 4 curse din primele 6 in lumea campionatului mondial Moto3, cucerind prima pozitie in clasamentul general Moto3. Saptamana viitoare, concurentii isi dau intalnire la Mugello.

Tanar si victorios: David Alonso, prin victoria Moto3 la GP-ul catalan, devine primul rider din istorie care sa castige patru din sase curse in competitia cu motociclete. Un succes fara precedent pentru pilotul din Columbia care concureaza pentru Aspar Team cu o motocicleta CFMOTO. El celebreaza pozitia de top, gandindu-se deja la cursa de la Mugello de saptamana viitoare. Triumful pe solul spaniol il proiecteaza pe riderul din clasa 2006 in varful clasamentelor Moto3.

Alonso utilizeaza casca AIROH GP 800 FIM Racing #1, o casca moto Airoh dezvoltata de compania italiana in tunel de vant si care dispune de certificare si aprobare ECE 22 06 si FIM RACING #1, conceputa special pentru viteza si racing.

Rideri foarte indragiti ca David Alonso, Danilo Petrucci si Andrea Locatelli au adoptat noua casca AIROH GP 800 FIM RACING #1. Aceasta casca moto se distinge prin designul creat special pentru a maximiza aerodinamica. Modelul va fi disponibil pentru toti pasionatii de curse cu exact aceleasi caracteristici precum casca utilizata de riderii familiei AIROH.