Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO DAY 2024 – Parada Moto

CFMOTO DAY 2024 – Parada Moto

2 minute
CFMOTO DAY 2024 – Parada Moto

Cu indemnul „Hai sa ne facem auziti”, ATVRom initiaza cea mai mare mobilizare in randul motociclistilor din tara! STABILIM RECORDUL PENTRU CEA MAI MARE PARADA MOTO DIN LUME!

Stii cu totii cat de importante sunt siguranta si respectul in trafic, iar constientizarea prezentei motociclistilor devine un demers de responsabilitate sociala. Accidentele rutiere in care motociclistii sunt implicati sunt, din pacate, numeroase. Prin aceasta parada, dorim sa subliniem dreptul conducatorilor pe doua roti de a se deplasa in siguranta pe drumurile publice.

Pe 15 iunie, invitam toti iubitorii de motociclete la o actiune inedita, Parada Moto, care are ca punct de start Parcarea Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitesti, Arges pe 15 (va rugam sa fiti prezenti incepand cu ora 10:00).

 

 

Destinatia este festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 unde va asteapta multe ore de distractie, muzica buna, cele mai mari nume ale muzicii romanesti, o zona de camping, concursuri si premii. Premiul cel mare consta in castigarea unei motociclete CFMOTO model 450 CL-C sau a unui ATV CFMOTO CFORCE X4 450S la una dintre tombolele din cadrul festivalului. In afara de zona cu modele pe doua si patru roti din flota producatorului chinez, cei prezenti la festival vor putea vizita si achizitiona de la stand, diverse echipamente moto si accesorii utile.

Cei care participa la parada si pasagerii lor primesc automat in mod gratuit bilete de acces general la festival pentru ambele zile. Nu trebuie decat sa completati formularul de inscriere la parada, iar la intrarea la festival primiti bratarile de acces. Pasagerii beneficiaza de intrare gratuita in festival in prezenta riderului inscris in parada, ne mai fiind necesara o alta inscriere. Pentru a avea acces in zona de camping, va trebui sa achizitionati biletele CAMPING Days Pass.

Pentru locul de intalnire, consultati locatia pe Google Maps: https://maps.app.goo.gl/yRxXMiKVNJcvGo199