Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Vespa 946 Dragon

2024 Vespa 946 Dragon

2 minute
2024 Vespa 946 Dragon

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna – toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.

Vespa, dintotdeauna o emblema a spiritului liber si a lifestyle-ului italian, deschide o noua era prin lansarea modelului exclusiv, Vespa 946 Dragon, insotit de geaca Varsity pentru a onora Anul Dragonului.

Celebrand debutul Noului An Lunar cu o petrecere exclusiva in Hong Kong, Vespa isi lasa amprenta distinctiva italiana, imbratisand puterea dragonului, o creatura mitologica cu putere nelimitata si un simbol al prosperitatii.

Noul model din familia de scutere Vespa este reproiectat intr-o culoare aurie exclusiva pentru editia Dragon, ca expresie suprema a spiritului sau tumultos.

Disponibil in doar 1888 de unitati, scuterul Vespa 946 Dragon este decorat cu un motiv captivant ce reprezinta un dragon verde-smarald.

Realizat manual in Italia cu tehnologie de ultima ora, stilul expresiv si indraznet al lui Vespa 946 Dragon insumeaza un amestec de cultura, inovatie si rafinament, combinand energia si puterea.

 

 

Cu ocazia lansarii si ca omagiu pentru Noul An Lunar, brandul Vespa a anuntat primul sau articol de imbracaminte, Dragon Varsity Jacket, conceput pentru a celebra scuterul si creatura mitologica, ambele legendare, combinand stilul cu istoria.

Inspirata de designul scuterului Vespa 946 Dragon, geaca Varsity fabricata din lana striata cu maneci moi nappa reinterpreteaza designul dragonului sub forma de printuri si broderie pe partea din spate si buzunarul posterior. Partea din fata a jachetei include monograma emblematica Vespa V, acompaniata de un vechi proverb chinezesc.

Spiritul indraznet al colectiei exclusive este reflectat si de accesoriile produse din materiale de inalta calitate si caracterizate prin detalii bogate si inovatoare.