Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Kawasaki Ninja 1000SX 40th Anniversary

2024 Kawasaki Ninja 1000SX 40th Anniversary

3 minute
2024 Kawasaki Ninja 1000SX 40th Anniversary

Kawasaki Ninja 1000SX 40th Anniversary este, dupa cum sugereaza si numele, un model aniversar cu styling si performanta inspirate de spiritul Ninja. Acest sport tourer beneficiaza de un pachet electronic avansat si asigura versatilitate crescuta pentru deplasarile de zi cu zi si performanta la pilotarea pe distante lungi.

In ultimele 4 decade, motocicletele Ninja au cucerit inimile entuziastilor sportbike de pretutindeni din lume. Fara a se indeparta de radacini, brandul a revolutionat constant segmentul si bifeaza toate aspectele: performanta, inginerie, tehnologie, manevrabilitate. Ninja este o legenda!

Editia Ninja 1000SX 40th Anniversary din familia de motociclete Kawasaki se remarca prin caracteristici atent selectate, precum:

– conectivitate Smartphone
Un chip Bluetooth construit in instrumentar permite riderilor sa se conecteze la motocicleta fara fir. Utilizand aplicatia RIDEOLOGY THE APP, pot fi accesate mai multe functii pentru a imbunatati experienta de pilotare.

– anvelope sport de ultima ora de la Bridgestone
Anvelopele Bridgestone Battlax Hypersport S22 contribuie la o manevrabilitate mai usoara, in timp ce ofera aderenta marita in conditii de asfalt uscat si umed.

– motor cu 4 cilindri in linie, DOHC, 16 valve
Puternicul motor 1043 cm3 racit cu lichid, 4 timpi, 4 cilindri in linie este conceput pentru a invinge concurenta. Motorul livreaza un raspuns superb si se distinge printr-o acustica deosebita. Cu fiecare rasucire de acceleratie, riderul este rasplatit cu o senzatie extraordinara. Livrare lina a puterii, emisii mai reduse, Electronic Cruise Control.

– styling mai dinamic, mai sportiv
Revizuirile la nivel de caroserie si noua toba de esapament ii confera lui Ninja 1000SX in editie aniversara un styling mai dinamic ce reflecta potentialul pentru riding sportiv si contribuie la imaginea gamei Ninja. Luminile complet LED adauga o nota highclass.

– confort imbunatatit la nivelul seii
Seile mai groase si mai late pentru pilot si pasager asigura confort sporit la parcurgerea distantelor mari. Sunt disponibile mai multe optiuni de accesorii pentru sa.

– protectie excelenta anti-vant
Noul parbriz permite ajustarea in 4 pozitii. La fel ca la modelul standard, parbrizul este reglabil manual (fara unelte).

– Electronic Cruise Control
Sistem cruise control Kawasaki permite mentinerea vitezei dorite cu o simpla apasare de buton. Dupa activare, riderul nu trebuie sa aplice constant acceleratia. Acest lucru reduce stresul asupra mainii drepte pe distante mari, promovadn o plimbare relaxata si contribuind la un nivel inalt de confort.

– KQS (Kawasaki Quick Shifter).

– instrumentar color TFT
Noul instrumentar color compact complet digital TFT ofera cockpit-ului un aspect high-tech. Noul vitezometru ofera featuri suplimentare care nu au fost disponibile pe modelul Ninja 1000SX anterior.

– manevrabilitate sportiva
Cadrul din aluminiu rigid din dotarea lui Ninja 1000SX permite un nivel ridicat de centralizare a masei, asigurand echilibru intre agilitate si manevrabilitate ferma. Stabilitate in linie dreapta superba si performanta la viraje.

– sistem de portbagaje cu montare curata.

– pentru personalizarea motocicletei, sunt disponibile multiple accesorii: parbriz fumuriu mare, suport telefon cu SP Connect+, porbagaje 28L, huse moto, priza 12V DC, manere incalzite, evacuare Akrapovic Carbon, slidere de cadru, sa de inaltime joasa Ergo-Fit (-28mm), parbriz mare clar, priza USB, suport GPS, evacyare Akrapovic Titanium, sa Ergo-Fit Comfort (+15mm), suport top case 47L, protectie ecran dashboard, stand premium, navigator TomTom Rider 550 etc.

Tehnologii din dotarea lui Ninja 1000SX 40th Anniversary: indicator de riding economic, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, ERGO-FIT, moduri de putere, KTRC (Kawasaki TRaction Control – 3 moduri), Electronic Cruise Control, asistenta la franare KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System), conectivitate smartphone, KQS – Kawasaki Quick Shifter, KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), IMU – Inertial Measurement Unit.