Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Can-Am Ryker ofera multiple optiuni de customizare pentru a domina asfaltul

2024 Can-Am Ryker ofera multiple optiuni de customizare pentru a domina asfaltul

3 minute
2024 Can-Am Ryker ofera multiple optiuni de customizare pentru a domina asfaltul

Vehiculele cu trei roti Can-Am Ryker fac senzatie, intorcand toate privirile. Cu un design unic, o grafica atractiva si multiple posibilitati de personalizare, modelele de roadstere Ryker se ridica la inaltimea exigentelor mai ales prin atributele tehnice. In primul rand, folosesc motoare Rotax de top in industrie. Puternice, eficiente si fiabile, motoarele in 2 cilindri Rotax 600 ACE si in 3 cilindri Rotax 900 ACE livreaza performanta si o plimbare antrenanta. Pachetele disponibile sunt Ryker (modelul de baza), Ryker Sport si Ryker Rally.

In al doilea rand, Can-Am Ryker este un campion al aderentei. Roadster-ele 2024 detin o suita de sisteme orientate catre siguranta riderului. In acest sens, controlul stabilitatii dezvoltat in parteneriat cu BOSCH, plus ABS-ul si controlul tractiunii se combina pentru a furniza incredere la pilotare, indiferent de suprafata – pe strada, pe drumuri cu pietris, dincolo de asfalt.

Un alt avantaj il reprezinta dotarea cu transmisie automatica, rezultand o pilotare fara efort si eficienta de conbustibil incredibila.

O alta caracteristica-cheie a lui Ryker consta in optiunile de ajustare si inovatia UFit. Featuri ergonomice inovatoare precum scaritele reglabile, pedala de frana si ghidonul permit unei largi tipologii de rideri sa adopte ca mijloc de deplasare prin oras sau in afara lui un astfel de vehicul cu 3 roti.

Pe lista de puncte forte pot fi trecute cadrul din otel durabil, constructia de calitate si materialele reciclabile. Consum minim si distractie maxima. De asemenea, Ryker dispune de un schimbator de viteze de incredere pentru o livrare lina a puterii, fara extra mentenanta.

Modelul de baza Can-Am Ryker vine cu optiunile de motor Rotax 600 si 900 cc. Se caracterizeaza prin: transmisie twist-and-go + control al stabilitatii vehiculului, intretinere redusa pentru schimbatorul de viteze, se ajusteaza conform preferintelor/necesitatilor unei largi tipologii de rideri – peste 100000 modalitati de customizare. Caracteristici exclusive pentru varianta 900 cc sunt modul Sport care permite drifturi si modul Eco care salveaza combustibil.

Can-Am Ryker Sport preia toate caracteristicile modelului standard si adauga: styling exclusiv Sport, amortizoare KYB† HPG reglabile si sa confortabila, dotari Max Mount pentru capacitate cargo crescuta si optiuni pentru pasager. Modul Sport pentru manevrabilitate dinamica si drifturi, plus Cruise control completeaza pachetul.

Ryker Rally 900 cc permite riderului sa acceseze noi locuri de joaca. Acest roadster se distinge prin optiunile coloristice Hyper Silver, anvelopele rally-ready, admisia de aer cu prefiltru, luminile LED auxiliare, scutul de protectie si evacuarea  Akrapovič.

Alte caracteristici ale lui Ryker Rally consta in: ghidon cu aparatori de maini, scarite anti-alunecare, amortizoare fata si spate KYB HPG ajustabile si cursa extra a suspensiei. Max Mount permite o incarcatura mai mare si optiuni pentru coechipier. Modul Rally exclusiv pentru drifturi este prietenos la viraje. Nu in ultimul rand, vine echipat cu Cruise control.