Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Ultra 310X

2023 Kawasaki Ultra 310X

2 minute
2023 Kawasaki Ultra 310X

ULTRA 310X este un skijet Kawasaki care va livra la fiecare iesire pe apa o experienta memorabila. Puternica si manevrabila, aceasta ambarcatiune personala dispune de tehnologie si dotari de ultima ora. Printre caracteristicile sale se numara spatiul mai larg pentru picioare, clemele de acces usor si designul 3D al puntii cu emblema Kawasaki River Mark.

Skijetul stand-up Kawasaki Ultra 310X este inzestrat cu mai multe caracteristici cheie:

– riderii pot opta pentru diferite moduri de putere: Full, Middle si Low Power, alaturi de Smart Learning Operation (SLO)-Mode.
– display 7” TFT usor de citit, complet color. Conectivitate Bluetooth.
– cleme de acce usor in vederea andocarii. Designul destept ajuta la redirectionarea apei peste bord.
– spatiu de depozitare functional. Capacitate totala de stocare 168.5 litri. Compartiment fronal etans 124 litri si compartiment waterproof 1.7 litri.
– KSRD (Kawasaki Smart Reverse with Deceleration) – marsarier.
– Launch Control
– motor supraalimentat, intercooler. Motorul racit cu lichid 1498cc, 4 cilindri in linie, DOHC ofera acceleratie incendiara si 300 CP.
– sa subtire din doua piese, creata pentru a acomoda trei persoane. Saua este gandita pentru a facilita pilotarea din picioare
– carena in V. Designul carenei este inspirat de modelele Kawasaki castigatoare in competitii pentru a furniza precizie si control la viteze mari.