2023 Husqvarna FE 501 livreaza performanta enduro fara limite

Motocicleta enduro Husqvarna FE 501 2023 este construita pe o platforma dovedita din punct de vedere tehnic, iar caroseria sa ofera puncte de contact pentru control crescut la pilotare, chiar si in cele mai dure conditii. Va puteti baza pe acest enduro bike pentru o experienta de riding palpitanta pe trasee dificile.

Modelul Husqvarna de fata dispune de optimizari pentru sezonul 2023 si se distinge prin grafica indrazneata pe albastru-inchis si galben electric care se combina cu cadrul albastru metalic conturand un look deosebit care subliniaza evolutia constanta a acestui vehicul enduro.

Asamblat cu componente de inalta performanta si calitate, FE 501 este capabil sa concureze la cel mai ridicat nivel multumita anvelopelor premium Michelin enduro, ambreiajului si franelor BRAKTEC, precum si suspensiei WP cu specific enduro. In scopul personalizarii, riderii pot opta pentru o colectie diversificata de accesorii tehnice special gandite pentru FE 501.

Husqvarna FE 501 2023 aduce mai multe caracteristici cheie, sub forma motorului in 4 timpi 510.9cc extrem de competitiv cuplat la o cutie cu 6 viteze si a pornirii electrice, la care se adauga ambreiaj Braktec si frane pe discuri hidraulice puternice, plus un setup al suspensiei modern, compus din suspensie WP XPLOR-USD, Ø 48 mm, cursa 300 mm pe fata si monoamortizor WP XACT, cursa 300 mm pe spate.

Caracteristici tehnice:

motor 1 cilindru, 4 timpi, 510.9 cc
pornire electrica
cutie cu 6 viteze
ambreiaj multidisc DDS umed, hidraulic Braktec
rezervor (aprox.) 9 litri
frana fata pe disc, 260mm
frana spate pe disc, 220mm
suspensie fata WP XPLOR-USD, Ø 48 mm, cursa 300 mm
garda la sol 360 mm
suspensie spate monoamortizor WP XACT, cursa 300 mm
inaltime sa 950 mm.

Gama Husqvarna Motorcycles este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt