2023 CFMOTO CFORCE 600 si 600 Touring

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600 si varianta Touring a acestuia impresioneaza in clasa prin beneficiile oferite la pilotare si se disting printr-o serie de dotari care la modelele concurente sunt disponibile ca optiuni ce trebuie achizitionate separat. Ca intreg lineup-ul de ATV-uri CFMOTO, aceste doua vehicule 4×4 de teren dispun de un pachet complet pentru performanta off road dovedita.

CFORCE 600 este un ATV versatil, echipat cu un sasiu de ultima ora si cu un styling modern. Este disponibil cu 1 loc si cu doua locuri. Motorul 580cc in 4 timpi dezvolta maximum 45 cai putere si vine cuplat la o cutie CVT. Include tractiune selectabila 2WD/4WD/diferential frontal blocabil, suspensii fata si spate independente cu brat dublu in A si amortizoare reglabile, plus frane pe discuri puternice pentru putere de stopare superioara.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600 Touring este pregatit pentru orice sarcina pe drumuri solicitante si greu accesibile. Printre dotari, veti regasi: EPS, aparatori de maini, scarite pasager, lumini LED, jante 12 inch si anvelope CST 25”. Ofera o capacitate de remorcare de 600 kg (capacitate in offroad de pana la 875 kg la viteza de 20 km/ora pe teren neted, fara denivelari).

 

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara