2023 Can-Am Maverick Trail

Maverick Trail este renumit pe segmentul de side-by-side cu latimea 50-inch datorita performantei off road dovedite. Nu orice vehicul poate naviga sectiuni tehnice si inguste, insa Can-Am Maverick Trail este deosebit de agil si de manevrabil, astfel incat nu va fi o problema sa va strecurati pe drumuri de munte putin umblate.

Acest SSV Bombardier dezvolta pana la 75 cai putere si ofera confort crescut la pilotare, punandu-i in centru pe cei doi ocupanti, multumita cockpit-ului modern care beneficiaza de design inovator exclusiv Ergo-Lok pentru a se potrivi necesitatilor riderului.

Display digital multifunctional 4.5-inch luminos cu acces facil la toate datele necesare unei experiente de riding optime. Usor de citit in orice conditii. Tastatura cu selectie rapida.

Capacitate de depozitare de top 20.2 litri. Maverick Trail este prevazut cu nu mai putin de 10 puncte de atasamente LinQ.

Un alt avanataj consta in dotarea cu o cutie CVT de ultima ora si cu tractiune 4WD cu raspuns mai rapid. Pachetul 1000cc dispune de transmisia Quick Response System (QRS) CVT si de tractiune selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal autoblocant Visco-Lok† (QE pentru pachetele DPS). Flux de aer inalt si protectie pentru curea.

Pregatit pentru aventura. Maverick Trail este construit cu inginerie de top si componente de calitate inalta, in cele mai mici detalii, de la cabina din otel profilata pana la bumperul din otel frontal si scuturile de protectie complete.

DPS – Dynamic Power Steering. Obtineti manevrabilitate stabila si directa la viteze ridicate si o directie precisa la rularea cu viteza redusa.

Modelul Maverick Trail 2023 vine standard cu anvelope 26 inch si jante 12 inch din otel. La nivel de sasiu, dispune de brat dublu in A pe fata si de suspensie spate independenta TTA cu bascula. Motorul Rotax 700 monocilindru livreaza pana la 52 cai putere.

SSV-ul Maverick Trail DPS 2023 aduce anvelope 26 inch si jante 12 inch din aluminiu. Modelul 1000cc include portiere 1/2 si este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: camuflaj, albastru si negru. In varianta cu motor Rotax 700 livreaza 52 cp. Versiunea cu motor V-twin Rotax 1000 ofera 75 cp.

Gama de SxS-uri Can-Am Bombardier este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt