Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Can-Am Maverick Sport

2023 Can-Am Maverick Sport

3 minute
2023 Can-Am Maverick Sport

Can-Am Maverick Sport este vehiculul de teren care transforma obiectivele de explorare a zonelor salbatice montane in realitate. Motoarele Rotax solide, diferentialul Smart-Lok si alte dotari de ultima ora aduc un avantaj major atunci cand limitele sunt impinse la maxim. SSV-ul Can-Am Maverick Sport X xc 1000R este rapid si capabil, reusind sa cucereasca terenurile offroad extreme. Puteti considera ca gama Maverick Sport este pregatita de actiune!

Conceput pentru aventura. Maverick Sport este modern, confortabil, are un cockpit incapator si suficient spatiu de depozitare pentru unelte si echipamente de camping. Permite personalizarea usoara cu accesorii LinQ multiple, in functie de nevoi si preferinte. Cabina profilata ROPS si protectii extra pentru a intampina provocarile terenurilor dure.

Sasiul este o componenta importanta pentru fiecare Maverick Trail, indiferent de model: cu 4 locuri – MAX, pregatit pentru pilotare in zone stancoase – X rc sau gata de distractie pe trasee noroioase – X mr.

Tehnologia Smart-Lok este, fara doar si poate, cel mai avansat diferential frontal offroad complet blocabil „din mers”, cu patru moduri automate controlate electronic. Tractiune maxima in toate conditiile.

  • Riderul beneficiaza de tractiune selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal blocabil / 4WD TRAIL, in cazul modelului standard.
  • Pentru varianta X mr, este disponibil 4WD MUD.
  • Pentru varianta X rc, este disponibil 4WD ROCK.
  • Versiunea X xc dispune de 4WD TRAIL ACTIV. Smart-Lok a fost dezvoltat in colaborare cu Team Industries, lider pe piata.

Pachetul X include update-uri: semnatura Can-Am LED, protectie exterioara completa, culoare exclusiva, grafica si scaune unice, amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggybank cu QS3 si scut de protectie complet, plus Smart-Lok.

Manevrabilitate de nivel urmator – amortizoare Fox Racing. Fiecare side-by-side Bombardier din lineup-ul Maverick Sport ofera echilibrul perfect pe teren variabil. Pachetele X ofera garda la sol de 15 inch.

Pentru a fi in control si pentru a accesa informatiile importante legate de calatorie, riderul beneficiaza de display digital 4.5 / 7.6 inch cu tastatura.

2023 Maverick Sport DPS se caracterizeaza prin latimea de 60 inch. Echipat cu motor 100 CP Rotax 1000R V-twin. Dispune standard de aparatori de noroi, scut de protectie complet si garda la sol 12 inch (305mm). La nivel de sasiu, este dotat cu suspensie fata cu brat dublu in A si bascula, cursa 292 mm si amortizoare SHOWA 2.0 si cu suspensie TTA pe spate si bascula, cursa 305 mm. Asigura o capacitate de remorcare de 680 kg si dispune de portbagaj de capacitate 136 kg. Rezervor 38 litri.
Varianta cu 4 locuri Maverick Sport MAX DPS dispune de anvelope 27 inch si jante din aluminiu 12 inch, la care se adauga un bumper frontal din otel si portiere 1/2 premium, plus alte featuri.

2023 Maverick Sport X xc se remarca prin dotarea cu amortizoare FOX 2.5 PODIUM reglabile, grafica specifica pachetului X, cu stop premium si oglinda panoramica, semnatura Can-Am LED si display digital 7.6 inch. Se bazeaza pe un motor 100 CP Rptax 1000R V-twin.

2023 Maverick Sport X mr are o garda la sol inaltata, de 15 inch, pentru a traversa cu brio zonele cu apa si noroi adanc.

2023 Maverick Sport X rc domina concurenta pe segmentul de SSV-uri destinate pilotarii pe trasee cu stanci. In acest scop, detine scut HMWPE frontal si protectii pnetru bratul suspensiei pe fata si pe spate UHMWPE.

Gama de SxS-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Bucuresti